Yeni Günaydın
Geri

Tayfun'dan Babasının O Sözlerine Flaş Cevap!

Ünlü şarkıcı Emrah, olarak görüntülendiği AVM'de "Benim iki tane evladım var" demişti…
Tayfun'dan Babasının O Sözlerine Flaş Cevap!
Haberler / Magazin
18 Ocak 2024 Perşembe 03:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü şarkıcı Emrah, olarak görüntülendiği AVM'de "Benim iki tane evladım var" demişti… Emrah'ın, kabul etmek istemediği oğlu Tayfun, babasının sözlerine inanamadı. İşte tüm detaylar…

Büyük oğlu Tayfun Erdoğan ile görüşmeyen ve tüm çabalarını görmezden gelen Emrah, çocukları Elyesa ve Eleysa'ya olan sevgisini ise sık sık dile getiriyor. Ünlü şarkıcı, "2024'te aşk beklentiniz var mı?" sorusuna "Benim iki tane evladım var Elyesa ve Eleysa. Onlar benim her şeyim. Hayatımın anlamları. Oğlum, kızım en güzel aşklarım onlar" yanıtını vermişti. Emrah'ın, kabul etmek istemediği oğlu Tayfun, babasının sözlerine inanamadı.

KABULLENMEK ZORUNDA KALMIŞTI

Emrah'ın nikah dışı evlilik sonucunda dünyaya gelen oğlu Tayfun Erdoğan'ı kabul etmesi çok uzun sürmüştü. Ünlü şarkıcı, 1991'de doğan Tayfun'u yedi yaşında yapılan DNA testi sonucunun uyumlu çıkması sonucu kabullenmek zorunda kalmıştı.

GÖRÜŞMEYİ KABUL ETMİYOR

Tayfun, senelerce kendini babasına kabullendirmeye çalışmıştı. Emrah ise oğluna Bursa'da bir ev vererek, mirastan hiçbir hak iddia etmeyeceğine dair belge imzalatmıştı.

Babasının tüm haklardan feragat ettiğine dair belge imzalatarak bağlarını kopardığı Tayfun, bir süre Emrah'la görüşmeye çalışmış, fakat her defasında reddedilmişti.

"SAHNELERE DEVAM EDECEĞİM"

Şarkıcı Emrah, Akmerkez'deydi. 15 yıl aradan sonra yılbaşı gecesi Günay'da sahneye çıkan ve gözyaşlarına hâkim olamayan sanatçı, "Sahnede olmak beni hep heyecanlandıran bir şey olduğu için o heyecan yine oldu. Sahnelere devam edeceğim. Sahneleri özlemişim. Benim için sahnede olmak ayrı bir güzellik. Orada sevenlerimizle birlikte şarkılarımızı söyledik. Çok güzel geçti. İlgi alaka çok güzeldi" şeklinde konuşmuştu.

"BENİM İKİ TANE EVLADIM VAR"

Ünlü şarkıcı, "2024'te aşk beklentiniz var mı?" sorusuna, "Benim iki tane evladım var Elyesa ve Eleysa. Onlar benim her şeyim. Hayatımın anlamları. Oğlum, kızım en güzel aşklarım onlar" yanıtını vermişti.

"DÜNYA BİR YANA ONLAR BİR YANA"

Çocuklarını gözlerden uzak tutan Emrah, bu duruma ise "Evlatlarıma özen gösteriyorum. Onların üstüne hassasiyetle duruyorum, titriyorum. O yüzden Allah nazardan korusun diyorum. Onlar dünyaya geldikten sonra benim hayata bakış açım değişti. İyi ki varlar. Bu hayatta dünya bir yana onlar bir yana" açıklamasında bulunmuştu.

Emrah'ın, kabul etmek istemediği oğlu Tayfun, babasının sözlerine inanamadı.

Şarkıcı Emrah, kendisine soru soran muhabirlere, "Benim iki tane evladım var, Elyasa ve Elaysa hayatımın anlamları…" şeklinde yanıt vermiş ve büyük oğlu Tayfun'u yok farzetmişti.

Bilal Özcan'ın haberine göre; Babasının paylaşımını story'mde gören 33 yaşındaki Tayfun, bana DM'den şöyle yazdı:

"Bunu gerçekten böyle mi dedi Bilal abi? Diyecek kelime bulamıyorum gerçekten"

25 kişilik dev orkestra ile sahneye çıkan ünlü şarkıcı Emrah, kızının ve oğlunun doğum günü mesajlarının dev led ekranlara yansıması ile sahnede duygusal anlar yaşamıştı.

Şarkıcı Emrah, yılbaşı gecesinde dev orkestrası ile sahne almıştı.

Tüm hazırlıklarla titizlikle ilgilenen sanatçı, 15 yıl sonra yılbaşı gecesi konseri ile sahnelere muhteşem bir dönüş yapmış oldu.

"BU MUTLULUK TARİF EDİLEMEZ"

Ünlü isim, "İyi ki onlar benim çocuklarım, ben de iyi ki onların babasıyım. Dünya bir yana çocuklarım bir yana. Bu mutluluk tarif edilemez" dedi.

Akıllara büyük oğlu Tayfun Erdoğan geldi…

Emrah, yeni yıl gecesine özel hazırladığı repertuarı ile de eğlence dünyasına damgasını vurdu. Şarkıcı, çok sevilen hit olmuş şarkıları 'Unutabilsem', 'İhtiyacı Var', 'Belalım Benim', Götür Beni Gittiğin Yere'nin yanı sıra Türk sanat müziğinin sevilen eserlerini de repertuarına koyarak büyük beğeni toplamıştı.

Şarkıcı Emrah'ın yıllardır görüşmediği oğlu Tayfun Erdoğan, bir süredir aşk yaşadığı Eda İrap ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştı. Tayfun Erdoğan, Eda İrap ile evlenmişti. Çiftin nikah şahidi Yeşilçam'ın usta ismi Nuri Alço olmuştu. Nikâh törenine gitmeyen Emrah Erdoğan'ın oğlunun yanında olmaması ve sosyal medyadan konuya ilişkin herhangi bir paylaşımda bulunmaması dikkatlerden kaçmamıştı. Son olarak oğlu Elyesa'nın doğum günün kutladı. Emrah Emrah'a takipçilerinden yorum yağmıştı.

Emrah oğlu Elyesa'nın doğum gününü duygu yüklü sözlerle kutlayınca olanlar oldu... Sosyal medyada biran da gündem oldu...

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın