Yeni Günaydın
Geri

Tanju Özcan'dan Ses Kaydı Açıklaması!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek "Sayın Genel Başkan benimle ilgili böyle bir ithamda bulunacak 'ipi başkasının elinde, arkasında gizli güçler var' diyecek ve ben bunu ifşa etmeyeceğim.
Tanju Özcan'dan Ses Kaydı Açıklaması!
Haberler / Politika
18 Temmuz 2023 Salı 06:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, gazeteci Barış Yarkadaş, Posta Gazetesi yazarı Murat Çelik, tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

Kesin ihraç talebiyle CHP Yüksek Disiplin Kuruluna (YDK) sevk edilmesinin ardından Bolu'dan Ankara'ya 'Adalet ve Değişim' yürüyüşünü gerçekleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun partili gençler ile yaptığı toplantıdaki konuşmasına ait olduğu öne sürülen bir ses kaydını sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Ses kaydındaki kişinin, Özcan için 'partiden atın' dediği duyuluyor. Kayıtta ayrıca Özcan'ın arkasında birilerinin olduğu yönünde ifadeler yer aldı. 

Tanju Özcan söz konusu ses kaydıyla ilgili şunları söyledi:

"SES KAYDI, GENÇLİK KOLU BAŞKANINDAN GELMEDİ"
Dün bana gelen ses kaydı, gençlik kolu başkanından gelmedi. Bir gençlik kolu başkanı, bir eski milletvekiline atmış, bunu bana o attı. Yoksa gençlik kolu başkanı ile doğrutan irtibat halinde değilim. O yüzden fail aramasınlar. Bolu Gençlik Kolu Başkanı'nı zaten davet etmemişler, o zaten şüpheli değil. 

"BEN BU SES KAYDINI YAYINLARKEN ‘ARKAMDA KİM VAR?’ DİYE SORUYORUM"
Sayın Genel Başkan benimle ilgili böyle bir ithamda bulunacak 'ipi başkasının elinde, arkasında gizli güçler var' diyecek ve ben bunu ifşa etmeyeceğim. Parti içinden veya dışından birilerinin arkamda olduğunu ifade ediyor. Ben bu ses kaydını yayınlarken ‘Arkamda kim var?’ diye soruyorum.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın