Yeni Günaydın
Geri

THY Konut Projesinde Şok Fiyat Artışı!

Başvuranlar açıklanan fiyatta yüzde 75'in üzerindeki bir zamla karşı karşıya kalındı.
THY Konut Projesinde Şok Fiyat Artışı!
Haberler / Ekonomi
3 Mayıs 2024 Cuma 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türk Hava Yolları Emlak Konut projesinde kura gününün belli olmasının ardından, başvuranlar şok bir fiyat artışıyla karşılaştı. Başvuranlar açıklanan fiyatta yüzde 75'in üzerindeki bir zamla karşı karşıya kalındı.

Emlak Konut ve Türk Hava Yolları’nın, İstanbul Havalimanı yakınında yapılacak olan evlerde kura çekimi yaklaşırken, fiyat artışları başvuranları şok etti.

Emlak Konut web sitesinde yeni yayınlanan fiyatlara erişildi. “Yenişehir Evleri Arnavutköy” Projesi'nin başvuru süreci de devam ediyor. 2 Haziran'a kadar da sürecek

Yeni fiyatlarda ilk duyurulan meblağlara göre dikkat çeken yükselişler kaydedildi. 58 metrekarelik 1+1 evin fiyatı 2 Milyon 88 bin liradan yüzde 75'in üzerinde artış göstererek, 3 Milyon 370 bin liraya yükseldi. Ev büyüdükçe fiyatlar da arttı. 2+1 Brüt 72 metrekare evin fiyatı 2 Milyon 592 bin liradan, 4 milyon 20 bin lira ile 5 milyon 720 bin lira arasına çıkarıldı. Brüt 102 metrekare 3+1 dairenin fiyatı ise 3 miliyon 672 bin liradan 5 Milyon 730 bin lira ile 7 milyon 700 bin lira arasına yükseldi.

ESKİ FİYATLAR


YENİ FİYATLAR

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın