Yeni Günaydın
Geri

Süper Lig Ekibi Sivasspor'un Adı Değişti!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Net Global ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı.
Süper Lig Ekibi Sivasspor'un Adı Değişti!
Haberler / Spor
8 Ağustos 2024 Perşembe 20:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Net Global ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Net Global'in 2024-2025 sezonunda Sivasspor'un yeni isim sponsoru olduğu belirtildi.

"YENİ SEZONDA 'NET GLOBAL SİVASSPOR' İSMİNİ KULLANACAK"

Net Global ile yeni başarılara imza atmak için güçlü bir birliktelikle yola çıkılacağı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İki güçlü markanın bir araya gelmesiyle takımımız yeni sezonda, 'Net Global Sivasspor' ismini kullanacak. Dünya çapında faaliyet gösteren ve birçok sektörde başarıya imza atan ilimizin önemli firmalarından biri olan Net Global ile yaptığımız bu anlaşma, Sivasspor'umuzun gücüne güç katacaktır."

Sponsorluğun hayırlı olmasını temenni edilen açıklamada, "Net Global ailesine bize duydukları güven ve destek için teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz sezon isim sponsorumuz olan EMS Yapı'ya da vermiş oldukları destekten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz." ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın