Yeni Günaydın
Geri

Spotify ve Snapchat’ten Ortak Hamle!

Spotify, kullanıcıların sevdiği şarkıları Snapchat’te paylaşabilmeleri için yeni bir lens piyasaya sürecek.
Spotify ve Snapchat’ten Ortak Hamle!
Haberler / Yaşam
7 Şubat 2024 Çarşamba 18:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

“Share Track Lens” (Paylaşım Takip Lensi) adı verilen bu lens, şarkı paylaşırken sizi ve çevrenizi kadraja alacak. Ayrıca şarkının Spotify linkine lens üzerinden ulaşabileceksiniz.

Bu özelliği kullanabilmek için Spotify ve Snapchat uygulamalarınızın güncel olması gerekiyor. Daha sonra Spotify’dan paylaşmak istediğiniz şarkıyı seçip, paylaş butonuna tıklayıp Snapchat Lens ikonuna basmanız gerekiyor. Bu lens otomatik olarak şarkı ismi ve şarkının Spotify linki gibi bilgileri paylaştığınız Snap aracılığıyla Snapchat’e uyarlayacak.

Aslında 2019 yılından beri Snapchat’te Spotify üzerinden şarkı paylaşımı yapılabiliyor. Ama uygulamanın şarkı paylaşımı yaparken çekim yapmak gibi bir özelliği yoktu. Piyasaya sürülecek bu yeni lensle tıpkı Instagram’da olduğu gibi görsel içeriklerle şarkı paylaşımı yapılabilecek.

Spotify konuya ilişkin yaptığı açıklamada şöyle diyor:

“İster özel şarkınız ister tekrar tekrar çalmadan duramadığınız yeni bir single olsun, dinlemeyi sevdiğiniz müzik sizin kim olduğunuzun bir parçasıdır. Sosyal medya platformlarında paylaşılan şarkı sayısı her yıl artarken, Spotify kullanıcılarının sevdikleri müzikleri düzenli olarak arkadaşlarıyla paylaştığını biliyoruz. Spotify’daki parçaları Snapchat’te paylaşırken artık kendinizi ve arkadaşlarınızı ön plana çıkarabilirsiniz.”

Yeni özellik, hem Snapchat hem de Spotify’ın ulaşılır olduğu bölgelerdeki Android ve iOS kullanıcıları için bugün tüm dünyada kullanıma açık.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın