Yeni Günaydın
Geri

Spotify Yayınlarını Podcast'e Dönüştürüyor!

Spotify yayıncıları, mevcut içeriği podcast’lere dönüştürmeye ve yeni reklam geliri oluşturmaya davet ediyor.
Spotify Yayınlarını Podcast'e Dönüştürüyor!
Haberler / Yaşam
19 Nisan 2023 Çarşamba 11:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Spotify yayıncıları, “Broadcast-to-Podcast” teknolojisini denemeye, mevcut içeriği podcast’lere dönüştürmeye ve yeni reklam geliri oluşturmaya davet ediyor.

Spotify, radyo programlarını talebe bağlı podcast’lere dönüştürmeyi kolaylaştıran ve radyo yayıncılarına mevcut içerik için yeni bir reklam geliri sağlayan bir güncelleme sunuyor. Spotify’ın “broadcast-to-podcast” teknolojisi, 2020’de satın aldığı podcast reklam teknolojisi ve barındırma platformu Megaphone’a tamamen entegre oldu.

Yayıncılar, yayınlanan içeriklerinin canlı streamlerinin URL’sini girmek için Megaphone’u kullanabilir ve bu programlamadan otomatik olarak bir podcast oluşturabilirler. Ayrıca Spotify’ın 2021’de satın aldığı Avustralya podcast platformu Whooshkaa’dan türetilen “broadcast-to-podcast” dönüştürme teknolojisi, reklam işaretçisi konumlarını otomatik olarak belirleyecek.

Bu reklam işaretleyiciler, yayıncıların programın canlı sürümünde orijinal olarak yayınlanan reklamları kaldırmasına ve bunları dinamik olarak yeni reklamlarla değiştirerek yeni gelir elde etmesine olanak tanıyor. Şirketler kendi reklam envanterlerini satmaya devam edebilir ve yakında bunu platformun reklam pazarı olan Spotify’ın Audience Network aracılığıyla yapabilirler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın