Yeni Günaydın
Geri

Sosyal Medya Fenomeninden Skandal Sözler!

Sosyal medya fenomeni Sofia, ilk buluşmada erkeklerin banka hesaplarına baktığını söyledi.
Sosyal Medya Fenomeninden Skandal Sözler!
Haberler / Magazin
2 Eylül 2023 Cumartesi 14:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sosyal medya fenomeni Sofia Franklyn konuk olduğu bir podcast'te yaptığı itirafla sosyal medyada tartışma yarattı. Sofia, ilk buluşmada erkeklerin banka hesaplarına baktığını söyledi.

Instagram’da 700 bini aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Sofia Franklyn 31 yaşında genç bir kadın olarak ilişkilerinde kendi kriterleri belirlemenin yol haritasını çizme konusunda yardımcı olduğunu dile getirerek itiraflarda bulundu.

Loe Skepi’nin podcast'ine konuk olan Sofia Franklyn potansiyel sevgili adaylarının boy ve mal varlığı kriterlerini yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

31 yaşındaki fenomen isim zengin ve başarılı olduğu için potansiyel taliplerin onunla aynı seviyede olduklarından emin olmak adına banka hesaplarını kontrol ettiğini söyledi.

Toplumsal normların aksine ilk buluşmada tarafların birbirlerine karşı şeffaf olması gerektiğini dile getiren Franklyn, “İlk buluşmada bu tür bilgileri istemenin tuhaf olduğunu düşünmüyorum. Hemen banka hesaplarına bakıyorum. Aksi halde büyük bir zaman kaybı yaşayacağım. Bunu kendi adıma hiç istemiyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın