Yeni Günaydın
Geri

Soner Yalçın Hangi Gazeteyi Satın Aldı?

Fuat Uğur, bugünkü köşesinde Ekrem İmamoğlu’nun ‘medya ayağına’ dair çarpıcı iddialarda bulundu.
Soner Yalçın Hangi Gazeteyi Satın Aldı?
Haberler / Medya
22 Aralık 2022 Perşembe 13:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fuat Uğur, bugünkü köşesinde Ekrem İmamoğlu’nun ‘medya ayağına’ dair çarpıcı iddialarda bulundu. “İmamoğlu’nun televizyon destekleri tamamdı. Ama bir de gazeteye ihtiyaç duyuluyordu” diyen Uğur, Soner Yalçın aracılığıyla Yeni Birlik gazetesinin satın alındığını ileri sürdü.

tv100 yazarı Fuat Uğur, Ekrem İmamoğlu’nun ‘medya ayağına’ dair çarpıcı iddialarda bulundu.

“CHP teşkilatında ağırlıklı ortalamanın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yana tutum aldığı malum. Ancak bir yandan Meral Akşener’i arkasına aldığı için CHP’lilerin büyük tepkisini çeken Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı ısrarından vazgeçmek bir yana, bu yolun kilometre taşlarını yavaş yavaş döşediğini net biçimde görüyoruz” değerlendirmesinde bulunan Fuat Uğur, “İmamoğlu’nun televizyon destekleri tamamdı. Oda TV gibi sınırsız destek atan bir internet sitesi de vardı ama bir de gazeteye ihtiyaç duyuluyordu. Sonuçta o da oldu. Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın ki kendisi Murat Ongun’un hocası olur, Avni Özgürel’in sahibi olduğu Yeni Birlik gazetesini satın aldı” dedi ve ekledi:

“Yalçın, gazetenin çalışanlarına ‘Hiçbir şeyi değişmesin böyle devam edin’ demiş. O zaman neden satın aldın? Öyle ya sonuçta Yeni Birlik iktidara yakın bir gazete. Bu çok ilginç geldi bana ve sebebini düşündüm. Anladım ki bir şeyler olmasını bekliyorlar harekete geçmek için.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın