Yeni Günaydın
Geri

Skandal! 13 Yaşındaki Çocuğa Yıllarca Tecavüz Ettiler!

13 yaşındaki çocuğa önce okul arkadaşı tecavüz etti ve kaydı aldı ardından da görüntüler tüm ilçeye yayıldı. Çocuğu tehdit eden tam 15 kişi, ilk okuldan liseye kadar kıza şantaj yaparak tecavüz etti.
Skandal! 13 Yaşındaki Çocuğa Yıllarca Tecavüz Ettiler!
Haberler / Gündem
13 Mayıs 2024 Pazartesi 16:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye’yi dehşete düşüren olay İstanbul’da meydana geldi. 13 yaşındaki çocuğa önce okul arkadaşı tecavüz etti ve kaydı aldı ardından da görüntüler tüm ilçeye yayıldı. Çocuğu tehdit eden tam 15 kişi, ilk okuldan liseye kadar kıza şantaj yaparak tecavüz etti.

Yaşadığı kabusu uzun süre kimseye anlatamayan genç kızın hayatını tehdit ve şantajlarla kararttılar. Yaşadıklarını anlatmak istediğinde ise A.A'.ya cinayetten cezaevinde olan ağabeyiyle gözdağı vererek "Seni keser" dediler.

Halk TV’de yer alan habere göre İstanbul’da yaşayan 13 yaşındaki A.A. isimli çocuk, 8 sınıfa gittiği sırada Sultanbeyli ilçesinde bir arkadaşı tarafından eve davet edildi.
A.A. Arkadaşı Hasret Vural’ın davetini önce kabul etmedi ancak arkadaşı ısrar edince gitti. 2 arkadaşa Tunahan Keskin de eşlik etti. O evde Hasret Vural, o dönem 13 yaşında olan A.A’ya tecavüz etti. Olay ise eve iki arkadaşla birlikte gelen Tunahan Keskin tarafından saniye saniye kaydı alındı. A.A. evden kaçarak kendi evine gitti.
O günden sonra ise 13 yaşındaki çocuk dehşeti yaşadı. Bir gün okuldan çıktığı sırada daha önceden tanıdığı Oğuzhan Koç isimli kişiyle karşılaşan A.A. tehdit edildi. Hasret Vural ile yaşananları çocuğun ailesine anlatacaklarını söyleyen Oğuzhan Koç, bu durumu durdurmak için kendisine yardım edebileceğini söyledi. Ardından da küçük çocuğu Sultanbeyli’de bulunan bir ormanlık alana götürerek yanlarına gelen Recep Özgül ile birlikte çocuğa cinsel saldırıda bulundu.

Mücahit Ertürk, mahalle muhtarının oğlu Yusuf Çetin, arkadaşının ağabeyi olan Burak Bayar, Fatih Akman gibi bir çok isim tarafından tecavüze uğradı.

Arkadaşı yardım etmiş: 'Beni dinlemediler'

Bu süreçte de birçok kişi tarafından farklı tarihlerde tecavüze uğrayan çocuğun sınıfına giren Hasan isimli bir kişi bir şey yapmayacağını söyleyerek küçük çocuğu tuvalete götürdü ve elini yüzünü yıkadıktan sonra okul bahçesine götürdü.

Küçük kız bunun ardından da A.A. Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek yaşananları anlattı. A.A. ,ifadesinde, "Çok ağladım. Karnımın ağrıdığını söyledim. Beni dinlemediler. Video olayını cezaevindeki abime söyleyeceklerini belirttiler. 'Abin cezaevinden kaçar seni de keser' dediler. 'Ailen seni öldürecek' dediler. Çok yalvardım. Kimse dinlemedi" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın