Yeni Günaydın
Geri

Sinem Kobal'dan İlk Aile Fotoğrafı Geldi!

İki kız çocukları olan çift aile fotoğrafını sosyal medyada takipleriyle paylaştı.
Sinem Kobal'dan İlk Aile Fotoğrafı Geldi!
Haberler / Magazin
31 Ağustos 2023 Perşembe 17:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren Sinem Kobal’dan ilk aile fotoğrafı geldi. İki kız çocukları olan çift aile fotoğrafını sosyal medyada takipleriyle paylaştı. İşte birbirinden güzel o kareler…

Kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında Balıkesir'in Cunda Adası'nda bir otelde düğünle evlenen Sinem Kobal, ilk kez aile fotoğrafı paylaştı. 2020'de kızı Lalin'i kucağına alarak anne olmanın sevincini yaşayan Kobal, 2022 yılında ise Leyla adını verdiği ikinci kızını dünyaya getirmişti.

Kenan İmirzalıoğlu ile hayatını birleştiren ve iki çocuk annesi olan Sinem Kobal, sosyal medya hesabından aktif olmaya devam ediyor.

Son olarak ailesiyle tatile çıkan Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu, kızları Lalin, Leyla ve annesiyle tatil fotoğraflarını ilk kez paylaştı.

İLK AİLE FOTOĞRAFI GELDİ

Kızları Lalin ve Leyla'nın yüzlerini sosyal medyada kameralardan saklamayı tercih eden ve göz önünde büyümelerini istemeyen Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti, yaz tatilinin keyfini çıkarıyor.

Eşi Kenan İmirzalıoğlu ve kızlarıyla ilk kez aynı karede yer alan bir fotoğrafını paylaşan Sinem Kobal, o fotoğraflarla gündem oldu.

Paylaşımlarında Kobal'ın doğum sonrası kilolarını hızla verdiği ve eski formuna kavuştuğu da gözlerden kaçmadı. İki çocuk sahibi olduktan sonra tekrar ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü isim, sosyal medya hesabında aktif olmaya devam ediyor.

İşte o fotoğraf...

LEYLA'YI İLK KEZ PAYLAŞMIŞTI

Sinem Kobal, aynı gün sabah küçük kızı Leyla ile bahçe keyfi yaparken kızının fotoğrafıyla hayranlarına 'günaydın' demişti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın