Yeni Günaydın
Geri

Sinan Akçıl'dan Bomba İtiraf!

Geçtiğimiz günlerde bir programa konuk olan Akçıl, evlilik hakkında öyle şeyler söyledi ki...
Sinan Akçıl'dan Bomba İtiraf!
Haberler / Magazin
19 Aralık 2022 Pazartesi 16:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, daha önce iki kere nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz günlerde bir programa konuk olan Akçıl, evlilik hakkında öyle şeyler söyledi ki...

Güzel oyuncu Burcu Kıratlı ile daha önce iki defa nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, katıldığı bir programda evlilik hakkında samimi açıklamalarda bulundu. 

Bir süre beraber olduktan sonra 2019 yılında nikah masasına oturan Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl 9 ay sonra boşanmışlardı. Ayrılıkları sadece 20 gün süren çift, tekrar bir araya gelmiş, 2021 yılında da ikinci kez evlenmişti.

Sinan Akçıl, katıldığı programda evlilik üzerine yaptığı açıklamalarda, “Evlilik beynimdeki özgürlüğü öldürdü. Çok güzel bir kurum tabii ama ‘evlisin’ baskısını hissedince, ilişkiden evliliğe döndüğünde ağır gelmeye başladı o aşırı dikkat.‘Evlisin’ kurallarına ilk evliliğimde uymadım, boşandım tekrar aynı kadınla evlendim." ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın