Yeni Günaydın
Geri

Simge Tertemiz'den Eski Eşine Zehir Zemberek Sözler!

Ünlü manken Simge Tertemiz, eski eşi Murat Kadıoğlu ile hamile kaldığı için evlendiğini, eski eşi tarafından hamileyken aldatıldığını ve şiddet gördüğünü söyledi.
Simge Tertemiz'den Eski Eşine Zehir Zemberek Sözler!
Haberler / Magazin
3 Temmuz 2024 Çarşamba 17:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü manken Simge Tertemiz, eski eşi Murat Kadıoğlu ile hamile kaldığı için evlendiğini, eski eşi tarafından hamileyken aldatıldığını ve şiddet gördüğünü söyledi.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen Haber Bahane programına konuk olan ünlü manken Simge Tertemiz, Murat Kadıoğlu ile evliliğini hamile kaldığı için yaptığını söyledi.

"KARİYERİMİN ZİRVESİNDEYKEN HAMİLE KALIP EVLENDİM"

Tertemiz, şöyle konuştu:

"Bir sene evli kaldım. Boşandığımda oğlum 1 yaşındaydı. Ben hamile kaldığım için evlendim. Hamile olduğumu öğrendiğimde 4,5 aylıktı. Hiç şüphelenmedim çünkü belirti yoktu. Bebek büyük olduğu için alınamazdı ama daha erken öğrenseydim aldırırdım. Kariyerimin zirvesinde hamile olduğumu öğrendim. Yaptığım işlerden dolayı da Türk halkı tarafından sevilen biri olduğum için evlilik dışı bebek dünyaya getiremezdim. Murat'la 6 yıldır sevgili olduğum için ertesi gün nikah kıydık. Geri dönüşüm olsaydı aldırırdım ve evlenmezdim"

"MURAT KİM Kİ? BENİM İSMİM OLMASA TANINMAZDI"

"Benim o dönem Murat'la evlenmek için hamile kaldığımı söylediler de o da Sabancı'nın oğlu değildi sonuçta. O dönem öyle yazdılar ama ben 11 yıldır nafakamı alamıyorum. Benim yanımda olduğu için herkes onu zengin zannetti. Onu herkes iş insanı zannediyordu ama zengin bir adam değildi. Murat Kadıoğlu kim ki? Benim ismim olmasa o tanınmazdı.

"HAMİLEYKEN ALDATILDIM, BEBEĞİM DOĞUNCA DA ŞİDDET GÖRDÜM"

Hamileyken aldatıldım. Belki daha önce de yaptı ama ben bilmiyordum. Bebeğimi kucağıma aldığımda ilk şiddetimi gördüm. Ondan sonra da iş koptu zaten. Alkol problemi olduğu için iletişimimiz kötü bir hale geldi. Konuşurken bile çok geriliyorum çünkü bunun çocuğumun önüne gelmesini istemiyorum. Baba ve oğul arasındaki ilişkiyi de ben düzelttim. Sağlıklı bir baba değil ve yüz yüze görüşmüyorlar. Boşanma davasından sonra bir ara uçurumdan düşme noktasına geldim. Her anlamda kendimi çok sıkmak zorunda kaldığım bir dönem oldu. 6 ay psikolojik danışmanlık almıştım.

"ESKİ EŞİM BENDEN HELALLİK İSTEDİ"

"Çocuğunun babasına demans teşhisi konulsa ve bakacak kimsesi olmasa yanına gider misin?" sorusuna cevap veren manken "Ben vicdan için giderim. Çocuğum için insan olduğum için yaparım. Bana o kadar acı çektirdi ama ben intikam falan almak istemedim. Allah onu alıyor zaten. Eski eşim yıllar önce asansör boşluğundan düştüğünde benden helallik istedi, ben de ettim." dedi.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın