Yeni Günaydın
Geri

Sevgilisinden Ayrıldı, Metro Üzerinde Eylem Yaptı!

17 yaşındaki bu genç, metronun üzerine çıkarak seferlerin durmasına ve yolcuların mağdur olmasına neden oldu.
Sevgilisinden Ayrıldı, Metro Üzerinde Eylem Yaptı!
Haberler / Yaşam
19 Mart 2024 Salı 19:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara’nın Sincan ilçesinde sevgilisinden ayrılan bir genç bir metro istasyonunda dikkat çekici bir eylemde bulundu. 17 yaşındaki bu genç, metronun üzerine çıkarak seferlerin durmasına ve yolcuların mağdur olmasına neden oldu.

Olay, dün saat 18.30 civarında Koru-OSB Törekent metrosunun Harikalar Diyarı istasyonunda gerçekleşti. İsmini öğrenemeyen genç, metronun üzerine çıktı.

Durumu fark eden vatman hemen güvenlik görevlilerini çağırdı. Ancak genç, güvenlik görevlilerinin ikna çabalarına karşın inmedi ve polis çağrıldı. Bu süre zarfında yolcuların yarım saat beklemesi gerekti ve iftara yetişmeye çalışan bazı yolcular tepki gösterdi.

Olay yerindeki bir kişi, genç polis tarafından indirilirken olanları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Sevgilisini ikna etmek için bu eylemi gerçekleştirdiği öğrenilen genç, polis tarafından gözaltına alındı ve ifadesinin ardından bir hastanenin psikiyatri servisine sevk edildi.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın