Yeni Günaydın
Geri

Şenol Güneş: 'Hakemler Oyunun Kurallarını Bilmiyor'

Şenol Güneş, Trabzonspor'daki 5. dönemine Beşiktaş beraberliği ile başladı. Bordo-mavililerin efsane teknik direktörü, 1-1 biten maçı değerlendirdi.
Şenol Güneş: 'Hakemler Oyunun Kurallarını Bilmiyor'
Haberler / Spor
16 Eylül 2024 Pazartesi 08:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı.

Edin Visca'nın 13. dakikada kırmızı kart gördüğü maçta bordo mavililerin tek golü Okay Yokuşlu'dan geldi. Ligde oynadığı 3 maçtan da beraberlikle ayrılan Trabzonspor puanını 3 yaptı.

Trabzonspor'daki 5. dönemine Beşiktaş maçıyla başlayan Şenol Güneş dev maçı yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

Şenol Güneş'in açıklaması şu şekilde:

"Oyuna başlarken başka planımız vardı. Ofansın yanında defans da düşünüyorduk. Hiçbir parametrede öne çıkamıyorsak gerideyiz. Yine de 1 puan almak önemli. Bütün oyuncular yürekten oynadılar. Rakip çok formda. Kanatları kontrol edelim derken hücuma çıkmamız gerekiyordu. Simon Banza bize çok yardımcı oldu. Rakip oyuncu değişiklikleri yaptı. Giren çıkan katkı verdi. Savunma anlayışında iyiyiz ama adam kaçırıyoruz. Hücum oyuncuları değiştirerek kontrollü oynamaya çalıştık. Kaybedebilirdik. İki takım da 2'şer puan kaybetti. İlk defa gol attık, ilk defa gol yedik. İlk defa bu oyuncular taraftara umut ışığı verdi. Taraftar müthiş devreye girdi. Yürekli, dirençli oynayan bir takımımız var. Böyle bir oyuncu karakterine sahip olunca kalan sorunları düzeltiriz. Biz de bunun için buradayız. Futbol adına tek taraflı izlenen maç. Başlangıçta iyiydik. Bizim için beklenmeyen bir pozisyon oldu, kırmızı kart gördük. Beşiktaş'ın gol atacağını bekliyorduk. Hiç çıkamayacak olabileceğimizi düşünmedik çünkü 10 kişi olan bir takım da atak yapabilir. Belki bunu da çalışmamız lazım. Her yerden gelen taraftarlarımız var. Onları yüzüstü bırakamayız. Hakemler de maalesef oyun kurallarını bilmiyor. Cihan Çanak'ın pozisyonunda beyin sarsıntılarında eksta bir oyuncu değişikliği oluyor. Merkezdeki iki oyuncum iyi oynadı. Uğurcan çok iyiydi, savunma anlayışında iyiyiz ama adam kaçırma konusunda sıkıntımız var. Böyle bir oyuncu karakterine sahipsek, kalan sorunları biz düzeltiriz. Biz bunun için buradayız."
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın