Yeni Günaydın
Geri

Semih Çelik, İkbal Uzuner İçin Geçen Yıl Video Çekmiş!

“Bu hayattan çıkarken can almak istiyorum. Bu insanın sen olmasını istiyorum”
Semih Çelik, İkbal Uzuner İçin Geçen Yıl Video Çekmiş!
Haberler / Gündem
5 Ekim 2024 Cumartesi 16:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye’yi derinden sarsan İstanbul Fatih’teki çifte cinayetin faili Semih Çelik’in, İkbal Uzuner’i öldürmeden bir yıl önce çektiği bir video ortaya çıktı. EKOL TV tarafından ulaşılan videoda, Çelik’in İkbal Uzuner’i öldürmek için bir plan yaptığı ancak o an bunu gerçekleştiremediği anlaşılıyor. Videoda, “Bu hayattan çıkarken can almak istiyorum. Bu insanın sen olmasını istiyorum,” diyerek korkunç planını dile getiren Çelik, o gün vazgeçtiğini ifade ediyor.

Videoda Çelik, “İkbal seninle özel olarak vedalaşmak istedim. Sonunda ölüyorum. Ama sana söylemem gereken bir şey var. Dün seni gördüğüm gün seni öldürmeye gelmiştim” diyerek, Uzuner’e yönelik öldürme niyetini açıklıyor. “Seni öldürürsem diğer tarafta peşimi bırakmayacaksın” sözleriyle de bu planından vazgeçtiğini belirtiyor. Ancak bir yıl sonra bu vahşi planını gerçekleştiren Semih Çelik, cinayetin ardından intihar etti.

Yapılan incelemelerde Çelik’in bir yıl içinde çeşitli hastanelerde psikolojik tedavi gördüğü ve intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın