Yeni Günaydın
Geri

Selvi Kılıçdaroğlu'nun Kadınlarla Diyaloğu Gündem Oldu!

Rize ziyaretinde Selvi Kılıçdaroğlu'nun kadınlarla diyaloğu sosyal medyada gündem oldu.
Selvi Kılıçdaroğlu'nun Kadınlarla Diyaloğu Gündem Oldu!
Haberler / Gündem
10 Nisan 2023 Pazartesi 10:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu da yurdun farklı illerinde vatandaşlarla bir araya geliyor. Rize ziyaretinde Selvi Kılıçdaroğlu'nun kadınlarla diyaloğu sosyal medyada gündem oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı olarak il il ziyaretlerini sürdürürken Selvi Kılıçdaroğlu da sahaya indi. Bu kapsamda Rize'nin Ardeşen ilçesine gelen Selvi Kılıçdaroğlu'nun başörtülü iki kadınla konuşması dikkat çekti.

"DAHA FAZLA DİNLEMELİYDİK"

Selvi Kılıçdaroğlu ile sohbet eden 2 kadından biri "İnsanlar patlamaya hazır bomba gibi" derken Selvi Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Karşılıklı saygı duymak, dinlemek çok önemli. Daha fazla dinlemeliydik. Dinlediğin zaman birçok şey kendiliğinden değişebiliyor. Tam olarak karşı tarafın ne olduğunu anlayabiliyorsunuz. Şimdiye kadar pek öyle olmadı yani. Hiç dinlenmedi. İnşallah bundan sonra öyle olmayacak."

"ÖYLE UMUT EDİYORUZ, BAHAR GELECEK"

Kadınlardan biri Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine "Öyle umut ediyoruz. Huzur gelecek, bahar gelecek. Hep birlikte sevineceğiz, tüm Türkiye olarak" diyerek yanıt verdi.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın