Yeni Günaydın
Geri

Selvi: 'İmamoğlu’na Bırakmamakta Kararlılar'

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, "CHP Kurultayı ertelenir mi Kılıçdaroğlu kazanır mı" başlıklı yazısında kulis bilgilerine yer verdi.
Selvi: 'İmamoğlu’na Bırakmamakta Kararlılar'
Haberler / Medya
26 Temmuz 2023 Çarşamba 10:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Abdulkadir Selvi yazısında, "Önceki gün Kılıçdaroğlu olmazsa Canan Kaftancıoğlu olur diye bir kulisi dolaşıma soktular" ifadelerine yer verdi.

Çevrimiçi toplantı tartışmaları gölgesinde CHP Parti Meclisi geçen günlerde bir araya geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetimindeki sızdırılan toplantı ise gündemdeki yerini koruyor. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, "CHP Kurultayı ertelenir mi Kılıçdaroğlu kazanır mı" başlıklı yazısında kulis bilgilerine yer verdi.

Selvi yazısında, "Ekrem İmamoğlu’na karşı olan bir grup, Kılıçdaroğlu çekilse dahi CHP Genel Başkanlığı’nı İmamoğlu’na bırakmamakta kararlı. Önceki gün Kılıçdaroğlu olmazsa Canan Kaftancıoğlu olur diye bir kulisi dolaşıma soktular" ifadelerine yer verdi.

Yazısının devamında Selvi şunları kaydetti:

"Canan Kaftancıoğlu olamaz. Çünkü 4 yıl 11 ay 20 gün kesinleşmiş siyasi yasağı var. Siyasi yasaklara karşı olmama rağmen gerçek bu.

İkincisi, Canan Kaftancıoğlu Kurban Bayramı’nda CHP’nin önde gelen isimleriyle vedalaşmış. “İstanbul İl Kongresi’nden sonra ben yokum” demiş. Kaftancıoğlu başarılı bir il başkanıydı. CHP’nin geleceğinde yer almaya devam eder. CHP İstanbul İl Başkanlığı için en güçlü aday olarak Gürsel Tekin ismi önplana çıkmaya başladı. Kılıçdaroğlu da desteklerse neden olmasın?"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın