Yeni Günaydın
Geri

Sarıgül Bu Defa Tokatlamadan Konuştu!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, il binasında gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Sarıgül Bu Defa Tokatlamadan Konuştu!
Haberler / Politika
22 Mart 2022 Salı 06:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

“Bugün 21 Mart, bugün Nevruz'u, Ormancılık Gününü, Irk Ayrımcılığıyla Mücadele Gününü kutluyoruz” diyerek konuşmasına başlayan Mustafa Sarıgül’ün açıklamaları ise şöyle:

“Dünyanın barışa ihtiyacı var. Ukrayna işgal ediliyor, şehirleri bombalanıyor, çocuklar ölüyor. Bir ülke mahvoluyor. Yaşanan bu savaş Avrupa'nın çirkin yüzünü, gerçek yüzünü ortaya çıkardı. Savaştan kaçan Suriyelilere, kapılarını kapatan, onları ölüme iten, sandallarını batıran Avrupa, Ukraynalıları sıcak içecekler, sandviçler ve güler yüzle karşılıyor.

Savaştan kaçan Ukraynalılara kucak açmak insanlıktır. Savaştan kaçanları ten rengiyle, göz rengiyle ayırmak ayrımcılıktır. Ben buna isyan ediyorum. Benim vicdanım bunu kaldırmıyor.”

 

“AK PARTİNİN YANLIŞLARININ CEREMESİNİ ÇEKİYORUZ”

“Ak Partinin yaptığı yanlışların ceremesini çekmeye ne yazık ki devam ediyoruz” diyen Sarıgül, “Yoksulluk var. Çiftçi para kazanamıyor, esnaf siftah yapmadan eve gidiyor, iş yerleri kapanıyor. Ekmek, başta olmak üzere her şeye her gün zam geliyor. Elektrik faturaları can yakıyor. Ülkeyi yönetenler, dünyada da fiyatlar artıyor diyorlar. Bunların hepsi palavra hepsi yalan…

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın