Yeni Günaydın
Geri

Ruhani Danışmanı Donald Trump'ı Anlattı!

Trump siyasete atılmadan önce "Tanrı ne diyor?" diye sormuş...
Ruhani Danışmanı Donald Trump'ı Anlattı!
Haberler / Dünya
25 Haziran 2024 Salı 01:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Paula White-Cain, Beyaz Saray için yarışmanın bir "bedeli" olacağını Trump'a söylediğini aktardı

Televangelist Paula White-Cain, başkan adaylığı konusunda Tanrı'nın ne düşündüğünü Donald Trump'ın kendisine sorduğunu öne sürdü.

Daha önce Trump'ın ruhani danışmanı olarak görev yapan ve o, 2016'da başkanken Evanjelik danışma kuruluna liderlik etmesini sağlayan White-Cain, İnanç ve Özgürlük Koalisyonu'nun Çoğunluğa Giden Yol adlı, Washington Hilton'da düzenlenen konferansı sırasında izleyicilere eski başkanla ilk diyaloğunun siyaset hakkında düşünmeye başlamasından bile çok önce olduğunu söyledi.

Trump'ın "'Vizyonun Değeri' adlı üç vaazı neredeyse kelimesi kelimesine tekrarlamaya başladığını" anlattı.

"Sonunda, 'O ışıltıya sahipsin' dedi. Ben de 'Ah efendim, biz buna kutsama diyoruz' dedim" ifadesini kullanıp ekledi:

O noktada, Tanrı'nın 'Ona kim olduğumu göster' dediğini hissettim. Bu yüzden 24 yıldır onun hayatındayım ve gerçekten onun papazı olma ayrıcalığına sahibim.

White-Cain, Trump'ın ilk olarak kendisine ulaşıp "bu ülkenin gidişatından hoşlanmadığını" ve başkan adaylığını değerlendirdiğini söylediği 2011'de siyasete atılmayı düşünmeye başladığını açıkladı.

"Ona ne düşündüğümü söyledim" dedi:

Sonra döndü ve 'Peki, Tanrı ne diyor?' dedi.

White-Cain sonrasında Trump'a bir cevap vermeden önce onlarca arkadaşıyla dua etmiş.

'Efendim ... bir gün başkan olacaksınız' dedim.

Ancak bunun bedeli olacağını söyleyerek Trump'ı uyardığını da bildirdi. İddiasına göre "Ödeyeceğiniz bedelden nefret ediyorum" demiş.

White-Cain "Bu adamın, ailesinin ve ... çoğumuzun ödediği bedeli" yansıtan tahmininin doğru olduğu sonucuna vardı.

Trump halihazırda bir dizi adli davayla uğraşıyor. Kendisine yöneltilen tüm suçlamaları reddediyor.

White-Cain, Trump'ın iş kayıtlarını tahrif etmekle ilgili yargılandığı 34 ağır suçtan dolayı yakın zamanda suçlu bulunmasını kınayanlar arasında yer aldı ve eski başkanın kendisine siyasi nedenlerle suçlamada bulunulduğu yönündeki temelsiz iddiasını tekrarladı.

Mayıs'ta, Trump'ın suçlu bulunduğu günün "siyasi kazanç için Başkan Trump'ın peşine düşmek üzere silahlandırılan yargı sistemini aracısız izlediğimiz için tüm Amerikalılar için üzücü bir gün" olduğunu tweetlemişti.

"Tanrı sizi korusun, uzun zamandır arkadaşım olan Başkan Trump ve Tanrı erdemi savunan herkesi korusun!" diye eklemişti.

White-Cain, Çoğunluğa Giden Yol zirvesindeki konuşmasında hem Trump'la ilişkisini anlattı hem de geçmişte eleştirdiği Başkan Biden'ı yerden yere vurdu.

Konuşması sırasında, din özgürlüğünün "hayatımızda hiç olmadığı kadar saldırı altında" olduğunu iddia ederek ve Trump yönetiminin yürürlüğe koyduğu 18 kürtaj karşıtı politikanın yanı sıra görevdeki ilk yılında Biden tarafından altüst edilen "12'den fazla dini özgürlük ve hürriyet" politikasına değinerek ABD'deki mevcut durumdan yakındı.

White-Cain, Biden yönetiminin ideolojisini "Tanrı'ya karşı, inancımıza karşı" şeklinde tanımlayarak ve dinleyicilere "Kasım'da buna bir son vereceğiz" diye söz vererek konuşmasını tamamladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın