Yeni Günaydın
Geri

Robert de Niro İstanbul'da!

İstanbul şubesindeki etkinliği için Türkiye'ye geldi.
Robert de Niro İstanbul'da!
Haberler / Dünya
27 Haziran 2022 Pazartesi 00:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dünyaca ünlü oyuncu 79 yaşındaki Robert de Niro, ortağı olduğu Japon restoranının İstanbul şubesindeki etkinliği için Türkiye'ye geldi.

İstanbul’da ortaklarıyla bir araya gelen oyuncu için bir basın toplantısı düzenlendi. Düzenlenen basın toplantısına ünlü yıldız Robert De Niro’nun yanı sıra ortakları yapımcı Meir Teper, restoranın Türkiye ortağı Baran Süzer, Nobu Ceo’su Fumihiro Tahara, şef Nobuyuki Matsuhisa da katıldı.

“YEMEK YEMEYİ SEVERİM”

Basın toplantısında gazetecilerin soruları üzerine yemek yemeyi çok sevdiğini belirten ünlü oyuncu Robert De Niro, “Ben yemeği severim. Çok güzel yemekler yediğimi hatırlıyorum. Adını tam olarak hatırlayamıyorum. Ama böyle turistik yerlerden birinde hatta bir filmde de geçmişti, o zaman çok güzel bir şey yemiştim. O zaman deniz kenarı bir yerdi ama o restoran orada mı hala ondan bile haberim yok. Böyle küçük küçük yerler, sokak yemekleri tattığımı da hatırlıyorum. Nobu’nun yemeğe dair yaptığı şeylerde bunun etkisini görmek de beni çok heyecanlandırıyor. Yakın zamanda bunları da göreceğiz” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın