Yeni Günaydın
Geri

Rıcky Gerwaste Çöp Kamyonunda!

Gerwaste, Twitter hesabından paylaştı.
Rıcky Gerwaste Çöp Kamyonunda!
Haberler / Dünya
10 Temmuz 2022 Pazar 12:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Britanyalı komedyen Rıcky Gerwaste, adının doğduğu yerdeki bir çöp kamyonuna verilmesinden onur duyduğunu söyledi. Birleşik Krallık'ın Berkshire bölgesindeki Reading'de yer alan Reading Borough Belediyesi'nin yeni çöp kamyonlarına isim verilmesi için başlattığı yarışma 1 Temmuz'da tamamlandı.

Oylamaya katılan Reading sakinleri, dünyaca ünlü komedyen Rıcky Gerwaste'in adının bölgede hizmet veren bir çöp kamyonunda kullanılmasını kararlaştırdı.

Gervais, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, üzerinde "Ricky Gerwaste" yazan çöp kamyonunun fotoğrafını koyarak "Doğduğunuz yerin adınızı bir çöp kamyonuna vermesinden daha büyük bir onur var mı?" diye yazdı.

Belediye yetkilileri, resmi hesap üzerinden Gerwaste'in gönderisine yorum yaparak, "Kazanan çöp kamyonu adlarını haftaya açıklayacaktık fakat Ricky Gerwaste bizden önce davrandı" ifadelerini kullandı. Gerwaste'in kine ek olarak 5 ismin daha açıklanacağı bildirildi.

Altın Küre ödüllü komedi dizisi The Office'in Birleşik Krallık versiyonunda David Brent karakterini canlandıran Gerwaste'in hayranlarından biri, "Bu 300 BAFTA ödülünden daha iyi" derken, bir başkası da "Üzerinde adınızın yazdığı bir çöp kamyonu varsa başarılı olmuşsunuz demektir" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın