Yeni Günaydın
Geri

Reisi İçin Tebriz'de Tören!

Reisi'nin naaşı Tebriz'de düzenlenecek tören sonrası Kum kentinde defnedilecek.
Reisi İçin Tebriz'de Tören!
Haberler / Dünya
21 Mayıs 2024 Salı 11:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı Reisi ve beraberindeki heyet için Tebriz'de tören düzenlendi. Binlerce İranlı Reisi için Şüheda Meydanı'nda toplandı. Reisi'nin naaşı Tebriz'de düzenlenecek tören sonrası Kum kentinde defnedilecek.

Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı Reisi ve beraberindeki heyet için Tebriz'de tören düzenlendi. Binlerce İranlı Reisi için Şüheda Meydanı'nda toplandı. Cenazeler Tebriz'de düzenlenecek tören sonrası Kum kentinde defnedilecek.

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve aralarında Dışişleri Bakanı Abdullahiyan'ın da bulunduğu heyetin, 19 Mayıs günü gerçekleşen helikopter kazasında hayatını kaybettiği duyuruldu. Ülkede 5 günlük yas ilan edilirken kazada hayatını kaybedenlerin otopsilerinin tamamlanmasının ardından ilk resmi cenaze töreni bugün Tebriz’de gerçekleştiriliyor.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın