Yeni Günaydın
Geri

Rasim Ozan Kütahyalı Yeni Aşka Yelken Açtı!

Gazeteci Nagehan Alçı ile bir süre önce tek celsede boşanan Rasim Ozan Kütahyalı yeni aşka yelken açtı.
Rasim Ozan Kütahyalı Yeni Aşka Yelken Açtı!
Haberler / Gündem
27 Mayıs 2024 Pazartesi 14:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2010 yılında evlenen Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı, 2023 yılında 13 yıllık evliliklerini tek celsede bitiren ikili anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Nagehan Alçı boşanmanın ardından 'Anlaşmalı, dostça, güzel bir şekilde bitirdik' derken Kütahyalı ise 'Güzel, dostça, anlaşmalı olarak boşandık. Her şey iyi' açıklamasında bulunmuştu.

Son günlerde eski karısının açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken Rasim Ozan Kütahyalı yeni aşka yelken açtı.

SÖZLERİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Nagihan Alçı geçtiğimiz günlerde "Adi hırsız", "Sülük", "Şeytani bir dolandırıcı" ifadeleriyle gündeme gelmiş ve bu sözler eski eşine gönderme olarak algılanmıştı.

Sinirli ifadelerle yapılan paylaşımda “Bir kriminel kafa, bir adi hırsız bazen öyle yakınınıza girer ki kör olursunuz… Öyle bir körlük ki hem de! Yıllarca en yakınınızdakinin nasıl bir sülük, ne şeytani bir dolandırıcı, ne profesyonel bir yalancı olduğunu görmemişsiniz… Ama adalet var. Suç cezasız kalmaz…” ifadeleri kullanılmıştı.

Nagehan Alçı’nın bu sözleri kimin için kullandığı anlaşılamazken sosyal medyada Alçı’nın eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı’ya yönelik ifadeler olduğu yorumları yapılmıştı.

DAHA ÖNCE DE BENZER ÇIKIŞ YAPMIŞTI

Öncesinde ise KRT TV’de Bakış Açısı isimli programda, konuklardan yazar Ümit Zileli, uzun zaman sonra ilk kez rahat bir program yaptığını söylemiş bunun üzerine ise programın bir diğer konuğu Nagehan Alçı, “Sen Rasim’e alışmışsın. Benle program yapınca böyle oluyor” diyerek, Zileli’ye esprili bir karşılık vermiş ve o sözler gündem olmuştu.

“NELER ÇEKTİK RASİM'DEN”

Ümit Zileli, Rasim Ozan Kütahyalı’nın eski eşi Nagehan Alçı’nın bu yorumu üzerine, “Sahiden neler çektik Rasim’den” ifadelerini kullanırken ikilinin konuşması Alçı’nın, “Ben de neler çektim” sözleriyle sona ermiş, o çıkış yine gündem olmuştu.

YENİ AŞKINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

İki isim arasındaki bu göndermeler gündemdeyken Rasim Ozan Kütahyalı aşk pozunu sosyal medyadan paylaştı.

İşte o paylaşım…


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın