Yeni Günaydın
Geri

Polonya, Arabistan’ı 2 Golle Devirdi!

Dünya Kupası'nda günün ikinci maçında Polonya Suudi Arabistan'ı 2-0 mağlup etti.
Polonya, Arabistan’ı 2 Golle Devirdi!
Haberler / Spor
26 Kasım 2022 Cumartesi 19:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2022 Dünya Kupası C Grubu ilk maçında Arjantin'i yenerek büyük bir sürprize imza atan Suudi Arabistan, ikinci maçta Polonya’ya 2-0 kaybetti.

Al Rayyan kentindeki Education City Stadı'nda oynanan maçta 40. dakikada Zielinski ile 1-0 öne geçen Polonya ikinci yarıda da Suudi defansının büyük hatası sonrası Lewandowski ike golü buldu.

LEWANDOWSKİ’DEN İLK DÜNYA KUPASI GOLÜ
82’de ağları havalandıran Robert Lewandowski Dünya Kupası’ndaki ilk golüyle tanıştı. Lewa kariyerinin ilk Dünya Kupası golünü, turnuvadaki 5. maçında buldu.

Suudi Arabistan’ın ilk yarıda 1 penaltıdan yararlanamadığı maçta 3 puan Polonya’nın oldu. Bu sonucun ardından ilk maçta Meksika ile 0-0 berabere kalan Polonya 4 puana ulaştı, Suudi Arabistan ise Arjantin galibiyetinden aldığı 3 puanda kaldı. Grupta son maçlarda averaj hesapları yapılması kaçınılmaz.

C Grubunda bir sonraki maçta Polonya Arjantin ile, Suudi Arabistan ise Meksika ile karşı karşıya gelecek. Maçlar 30 Kasım’da oynanacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın