Yeni Günaydın
Geri

Picasso Tablosundaki Gizli Ayrıntı Ne?

Guggenheim Müzesi, sanatçının ünlü tablosundaki gizli bir ayrıntıya dikkat çekti.
Picasso Tablosundaki Gizli Ayrıntı Ne?
Haberler / Kültür-Sanat
16 Mayıs 2023 Salı 16:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İspanyol sanatçı Picasso'nun ilk eserlerini sanatseverlerle buluşturan Guggenheim Müzesi, sanatçının ünlü tablosundaki gizli bir ayrıntıya dikkat çekti.

Tüm zamanların en ünlü sanatçılarından biri olarak anılan Pablo Picasso'nun ilk eserlerinden biri şu sıralar yeniden gündemde. Sanatçının ‘Le Moulin de la Galette’ adlı tablosunu detaylı bir şekilde inceleyen ünlü Guggenheim Müzesi, tabloya gizlenmiş bir köpeği ortaya çıkardı.

New York'taki müze, sanatçının ilk eserlerinden biri olan bu tabloda kırmızı kurdele takmış bir köpeğin yer aldığını açıkladı. NTV’nin aktardığına göre, ‘Young Picasso in Paris’ adlı sergiyi görücüye çıkaran müze, sanatçının 10 tablosunu ve çizimlerini sanatseverlerle buluşturuyor.

Söz konusu olan tabloda, Paris'teki ünlü bir mekanda dans eden insanlar resmediliyor. Üç kişinin oturduğu masadaki köpeği fark eden uzmanlar, siyah boya ile köpeğin üzerinin kapatıldığını belirtti.

X-ray ışınları kullanılarak köpeğin gerçekte nasıl göründüğüne dair detaylara ulaşan uzmanlar, sanatçının tabloda başka değişiklikler yaptığını da vurguladı.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın