Yeni Günaydın
Geri

Pendik’te Doğalgaz Borusu Patladı!

İstanbul'da bir binanın giriş katında bulunan doğalgaz borusu patladı. Yükselen alevler nedeniyle iki katlı bina tahliye edildi.
Pendik’te Doğalgaz Borusu Patladı!
Haberler / Yaşam
5 Ocak 2024 Cuma 08:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul'un Pendik ilçesi, Ahmet Yesevi Mahallesi, Yüce Sokak üzerinde saat 01.40 sıralarında bir binanın giriş katında iddiaya göre, doğalgaz borusu sebebi bilinmeyen bir şekilde yanmaya başladı.

Çıkan alevler bir anda büyüdü. Çıkan sesler nedeniyle çevredeki yurttaşlar tarafından itfaiye ekiplerine haber verildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi, polis ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi.

BİNA SAKİNLERİ TAHLİYE EDİLDİ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alırken, binada bulunan kişiler de polis ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde tahliye edildi. Olayda ölen veya yaralanan olmadı.

Apartmandaki doğalgaz hatlarını kontrol etmesi için olay yerine uzman ekipler çağırılırken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın