Yeni Günaydın
Geri

Pelin Öztekin Yaz Sezonunu Açtı!

"Yaz benim için daha yeni başladı"
Pelin Öztekin Yaz Sezonunu Açtı!
Haberler / Magazin
19 Nisan 2023 Çarşamba 16:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mide ameliyatı olarak 93 kilo veren oyuncu Pelin Öztekin, yaz sezonunu açtı. Hem üyesi olduğu Galatasaray'ın maçını izlemek hem de tatil yapmak için Alanya'ya giden oyuncu, sosyal medya hesabından peş peşe bikinili pozlarını paylaştı.

Çok Güzel Hareketler Bunlar'daki rolüyle hafızalara kazınan Pelin Öztekin, geçtiğimiz yıllarda mide küçültme ameliyatı olarak 93 kilo verdi. Paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Rasim Öztekin'in kızı, üyesi olduğu Galatasaray'ın maçını izlemek için Alanya'ya gitti. Maç öncesi güzel havanın tadını çıkaran oyuncu, denize girmeyi ihmal etmedi.

"YAZ BENİM İÇİN BAŞLADI"

Tatil sezonunu açan Pelin Öztekin, Alanya'da denize girerken poz vermeyi ihmal etmedi. Instagram hesabından renkli bikinisiyle denizde verdiği pozları yayınlayan Öztekin, "Yaz benim için daha yeni başladı" yorumunu yaptı. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın