Yeni Günaydın
Geri

Paris Hilton Sahnelere Döndü!

Hilton, ilk kez konserde canlı olarak şarkı söyleyecek.
Paris Hilton Sahnelere Döndü!
Haberler / Magazin
8 Haziran 2023 Perşembe 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Paris Hilton, ilk kez konserde canlı olarak şarkı söyleyecek. Hilton, bu akşamki dev organizasyonun provasını yaparken altı aylık oğlu Phoenix de annesini sahnede izledi.

2021'de Carter Reum ile evlenen ve bu yıl ocak ayında taşıyıcı anneden bebek sahibi olan Paris Hilton, müzik kariyerine kaldığı yerden devam ediyor.

Altı aylık olan oğluyla aradığı mutluluğa ve özlemini çektiği aileye kavuşan Paris Hilton yavaş yavaş eski günlerine dönüş yapıyor.

Yıllar boyunca DJ’lik yapan, dünyanın birçok yerinde DJ olarak sahne alan ünlü yıldız bir süredir gözünü şarkıcılığa dikmişti. Bugünkü etkinlikte ilk kez sahnede canlı olarak şarkı söyleyecek.

42 yaşındaki Hilton, kendisine ait medya şirketi 11:11 Media'nın müzik bölümünün lansmanını "Konserde Canlı" etkinliğiyle gerçekleştirecek. Etkinlik, Los Angeles'taki Tarihi Fonda Tiyatrosu'nda yapılacak. 

Yeniden sahneye çıkacak olmanın heyecanını yaşayan Hilton son günlerde harıl harıl çalıştı. Yaptığı konser provasından anları Instagram hesabından milyonlarca takipçisiyle paylaştı.

En büyük destekçisi olan eşi Carter Reum, Hilton'u, konser öncesi provada izledi. Kucağında, oğulları Phoenix de vardı.

Hilton eşi ve oğlunun fotoğraflarını Instagram'da paylaşarak, “Bebeğim Phoenix benim konser provamı izlemeye geldi” diye yazdı.

Minik bebeğe, yüksek sesten etkilenmesin diye pırıltılı mavi kulaklık takılmıştı. 

Konsere de adını veren ve en bilindik şarkısı olan Stars Are Blind’ın yeni versiyonunu aynı zamanda yakın arkadaşı da olan Kim Petras’la birlikte yeniden yorumlayan ve yeniden piyasaya süren Hilto, kariyerini şarkıcılıkla devam ettirmek istiyor.

Bugün vereceği konserle ilgili daha önce yapılan basın açıklamasında, "Paris ilk kez sahneye çıkacak ve Stars are Blind de dahil olmak üzere hit şarkılarından oluşan bir koleksiyonu canlı olarak seslendirecek. Yıldızlarla dolu etkinlikte ayrıca çeşitli popüler sanatçılar ve müzikal konuklardan özel performanslar da yer alacak" denildi. 

Hilton, "Medya şirketim genişlemeye devam ediyor ve 11:11 Media'nın müzik bölümünün lansmanı beni çok heyecanlandırıyor. Müzik kariyerimde yeni bir dönemi başlatacak yepyeni bir albüm için stüdyodayım. Hayranlarımın bir ses sanatçısı olarak ilk konserimi deneyimleyecek olmalarından dolayı çok heyecanlıyım ve konuk performansları efsane olacak!” dedi.

Paris Hilton'un şarkıcı olarak sahneye çıkacağı konserin bilet gelirlerinin bir kısmı ABD'de LGBTİ+ bireylerin hakları için çalışan GLAAD adlı derneğe gidecek.

İlk kez anne olan Hilton, bu yılın başında bebek haberini "Seni kelimelerin tarif edebileceğinden daha çok seviyorum" notuyla sosyal medyada paylaşmıştı. 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın