Yeni Günaydın
Geri

Otoparkta Feci Kaza!

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, bir sitenin otoparkında duvara çarpan otomobilin alev aldığı kazada, aracın içinde mahsur kalan 44 yaşındaki Erdinç Orcan feci bir şekilde hayatını kaybetti.
Otoparkta Feci Kaza!
Haberler / Yaşam
24 Eylül 2024 Salı 14:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, bir sitenin otoparkında duvara çarpan otomobilin alev aldığı kazada, aracın içinde mahsur kalan 44 yaşındaki Erdinç Orcan feci bir şekilde hayatını kaybetti. Orcan'ın THY personeli olduğu öğrenildi.

Kırklareli'nde kaza, önceki gece saat 03.00 sıralarında Lüleburgaz'ın İstiklal Mahallesi Mehmetçik Caddesi’nde, bir sitenin bodrum katındaki otoparkında meydana geldi.

ARAÇ DUVARA ÇARPTI VE ALEV ALDI

DHA'da yer alan habere göre Erdinç Orcan'ın kullandığı otomobil, belirlenemeyen nedenle duvara çarpıp, alev aldı

Alevler kısa sürede büyüyüp, otoparktaki diğer araçlara da sıçradı. İhbar üzerine adrese polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

YANGIN 6 SAAT SONRA KONTROL ALTINA ALINDI

Sitede oturanlar tahliye edilirken, itfaiyenin müdahalesiyle yangın yaklaşık 6 saat sonra kontrol altına alındı. Dumandan etkilenen 12 kişi, Lüleburgaz Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Yangın söndürüldükten sonra yapılan incelemede duvara çarpan otomobilde mahsur kalan ve THY personeli olduğu öğrenilen Erdinç Orcan'ın cansız bedeni bulundu.

5 ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Orcan'ın cenazesi, savcı ve polisin incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yangında otoparktaki 5 araç kullanılamaz hale geldi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın