Yeni Günaydın
Geri

Otobüste Bavul Değil Çocuk Unuttular!

Şehirlararası yolcu taşımacılığı yapan firmalarda seyahat eden yolcuların unuttukları eşyalar, görenleri şaşkına çeviriyor.
Otobüste Bavul Değil Çocuk Unuttular!
Haberler / Yaşam
30 Aralık 2022 Cuma 12:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şehirlararası yolcu taşımacılığı firmalarını kullanan vatandaşlar, birbirinden ilginç eşyalarını seyahat ettikleri otobüslerde unutabiliyor. İstanbul Havalimanı'nda yolcu taşımacılığı yapan şirkette kayıp eşya bürosunda sorumlu Davut Tuğlu, şimdiye kadar yaşanan en ilginç olayın ise Beylikdüzü'ne giden otobüste bir ailenin çocuğunu unutması olduğunu söyledi.

İncil ve Kur'an-ı Kerim'de var

Ulaşım firmalarında yolculuk eden bazı vatandaşlar ya çantalarını ya da özel eşyalarını otobüste unutabiliyor.

Bu kapsamda bir seyahat firması unutulan eşyaların sahiplerine ulaştırmak için özel bir sistem kurdu. 2022 yılında sisteme kaydedilen 11 bin 555 kayıp eşyadan 9 bin 464'ü sahiplerine teslim edildi. 

Teslim edilemeyen aralarında gitar, Ruslara özgün müzik aleti, İncil, Kuran-ı Kerim gibi çok sayıda eşya firmanın kayıp eşya bürosunda sahiplerini bekliyor.

Aile eve gittikten sonra fark etmiş

Yaşadıkları en ilginç olayı anlatan firmanın kayıp eşya bürosu sorumlusu Davut Tuğlu, "Havalimanı-Beylikdüzü hattımızda bir aile seyahat ediyor. Yan koltukta da çocukları uyuyordu. Uyuya kalan çift Beylikdüzü'ne geldiğinde otobüsten iniyor ama çocuklarını otobüste unutuyor.

Kaptanımız otobüsü kontrol ettiğinde uyuyan bir çocuğa rastlıyor. Kaptanımız durumu fotoğraflayarak bize bildiriyor. Çocuk çok ağlıyordu. Kaptanımız çocuğu bize teslim etti ardından aile bize ulaştı. Bir süre sonra aile buraya gelerek çocuklarını teslim aldı" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın