Yeni Günaydın
Geri

Okulda Skandal! Öğrenci Hava Atmak İçin Paylaştı!

Çin’de bir öğrenci, öğretmeni ile çektiği skandal görüntüleri “hava atmak” için sosyal medyada paylaşınca gerçekler ortaya çıktı.
Okulda Skandal! Öğrenci Hava Atmak İçin Paylaştı!
Haberler / Yaşam
5 Haziran 2024 Çarşamba 14:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çin’de bir öğrenci, öğretmeni ile çektiği skandal görüntüleri “hava atmak” için sosyal medyada paylaşınca gerçekler ortaya çıktı. Tepki çeken görüntülerin ortaya çıkmasıyla birlikte okul yönetimi, öğretmenin kurumlarında çalışmadığını iddia etmeye çalıştı.

Bir öğrencinin, öğretmeniyle çektiği görüntüleri sosyal medyada paylaşmasıyla ortaya çıkan skandal büyük yankı uyandırdı. Tepki çeken görüntülerin yayılmasının ardından, okul yönetimi öğretmenin kurumlarıyla ilişkisini yalanlamaya çalıştı.

GÖRÜNTÜLER DÜNYANIN HER YERİNDEN İZLENDİ

Olay, Çin'de ciddi tartışmalara yol açtı. Evli olan öğretmenin, 16 yaşındaki öğrencisiyle ilişkisi olduğu ve öğrencinin 'hava atmak amacıyla' bu görüntüleri sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı. İnternette infial yaratan görüntüler üzerine, okul yönetimi öğretmenin kendileri için çalışmadığını iddia etti, ancak öğrenciler bu savunmayı yalanladı.

Yerel basının haberine göre, internette yayımlanan videoda lise üniforması giyen genç bir çocuk ve öğretmen olduğu düşünülen bir kadın yer alıyor. Genç, "Bugün senin doğum günün" diyor ve kadının yaşça büyük olmasıyla ilgili şaka yapıyor. Ardından ikili, kamera önünde defalarca öpüşüyor.

YEREL MEDYA: ÖĞRETMEN KOVULDU

Video internette hızla yayılıp infial yarattıktan sonra sosyal medya kullanıcıları, gencin üzerindeki okul üniformasını hızla doğruladı. Hebei Eyaleti'ndeki okul, gelen tepkilerin ardından "bu kadın okulumuzda öğretmenlik yapmıyor" şeklinde bir açıklama yaptı.

Ancak, okulun öğrencileri ve mezunları bu savunmayı hemen yalanladı. Görüntülerin gerçek bir olayı yansıttığını ve videonun okulda çekildiğini belirttiler. Yerel medyanın bildirdiğine göre, görüntüler yeni ortaya çıksa da skandal geçen yıl yaşanmış ve öğretmen daha sonra okul tarafından kovuldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın