Yeni Günaydın
Geri

Okan Buruk: 'Hedefimiz Avrupa'da Kupa Kazanmak'

Buruk, yeni sezon öncesi hazırlık kampı için bulundukları Avusturya'da bir röportaj gerçekleştirdi.
Okan Buruk: 'Hedefimiz Avrupa'da Kupa Kazanmak'
Haberler / Spor
17 Temmuz 2023 Pazartesi 18:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeni sezon öncesi Avusturya'da hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, gelecek sezon sarı-kırmızılıların hedefinin Avrupa'da kupa kaldırmak olduğunu belirtti.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yeni sezon öncesi hazırlık kampı için bulundukları Avusturya'da bir röportaj gerçekleştirdi.

Icardi ne zaman takıma katılacak?

Icardi'nin ne zaman takıma katılacağını merak eden taraftarlar için Buruk, "Burada Mauro'yu da bekliyoruz. Belli ölçüde yol alındı ama ailevi durumları da var. Icardi ile mesajlaşıyoruz. Aile çok önemli. En kısa sürede sorunlarını çözüp buraya gelmesini isteriz ama aile her şeyden önemli. Buraya kafası rahat bir şekilde gelmesini istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın oyuncularına teklifler olduğunu belirten teknik adam, "Oyuncularımıza ilgi ve teklifler var. Şampiyonlar Ligi hedefimiz nedeniyle kadromuzu şu anda korumak istiyoruz. En az 3 oyuncu daha kadromuza katmak istiyoruz. Boey ve Nelsson'u kadromuzda tutmak istiyoruz. Elbette teklifler var ama Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için bu oyuncuların kadromuzda olması gerekiyor. Son kararı başkanımız ve yönetim kurulumuz verir."

Yeni sezon öncesi transfer takviyeleriyle ilgili konuşan Buruk, "Orta sahayı güçlendirmek istiyoruz. Forvet hattı için de alternatifler var. Listemizde olan, olmayan isimler medyada geçiyor. Biraz daha zamanımız var. Listemiz uzun, çalışmaya devam ediyoruz."

Ayrıca Avrupa hedeflerinden de bahseden Okan Buruk, "Dört büyük takımın da hedefi, Avrupa'da kupa kazanmak olmalı. Şu anda Konferans Ligi var ve orasının Türk takımları için hedef olması gerekiyor. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finali görebilmek de çok büyük başarı olur. Bizim hedefimiz, geçmişimizdeki gibi Avrupa'da kupa kazanmak. Galatasaray'ın genlerinde bu var."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın