Yeni Günaydın
Geri

ÖZEL: Soğuk ve Enzimatik Lipoliz İle Fazla Yağlardan Kurtulun!

Dr. Ezgi Söylemez anlattı
ÖZEL: Soğuk ve Enzimatik Lipoliz İle Fazla Yağlardan Kurtulun!
Haberler / Sağlık
10 Aralık 2023 Pazar 09:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Lipoliz, son dönemlerde yalnızca ülkemizde değil Avrupa’da da büyük ilgi gören yöntemlerden biri. Lipoliz, kişideki bölgesel fazlalıkların doğal yollarla uzaklaştırılmasını sağlayan ve PPC (pphosphadytilcolin) maddesinin deri altına enjekte edilmesine dayanan etkili bir tedavi yöntemidir.

Dr. Ezgi Söylemez, soğuk lipoliz ve enzimatik lipoliz uygulaması hakkında bilgiler verdi. Söylemez, "Güzellik ve estetik dünyasında bölgesel yağlanmaya çözüm arayışında olan insanlar için soğuk lipoliz ve enzimatik lipoliz kombinasyonu, yenilikçi ve etkili bir çözüm sunmaktadır. Bu iki teknik, vücuttaki istenmeyen yağ birikimlerini hedef alarak, daha belirgin kontürler ve sıkı bir görünüm elde etme amacını taşır. Soğuk lipoliz, düşük sıcaklıklarda yağ hücrelerini dondurarak onları yok etme prensibine dayanır. Özellikle bel, karın ve uyluk gibi bölgelerdeki lokalize yağ birikimlerini hedef alır. Cilt yüzeyine zarar vermeden, minimal rahatsızlıkla ve cerrahi müdahale olmaksızın yağ azaltma sağlar. Enzimatik lipoliz ise özel enzimlerin kullanıldığı bir tekniktir. Bu enzimler, yağ hücrelerini parçalayarak vücut tarafından doğal olarak atılmalarını sağlar. Genellikle ince iğneler aracılığıyla uygulanan bu teknik, özellikle küçük alanlarda detaylı yağ azaltma sağlama potansiyeline sahiptir" diye konuştu.

İnatçı Yağlara Neştersiz Çözüm

Soğuk lipoliz ve enzimatik lipolizin birleşimi, bu iki yöntemin avantajlarını bir araya getirdiğini belirten Söylemez, "Soğuk lipoliz, belirli bölgelerdeki yağ birikimlerini dondururken, enzimatik lipoliz bu bölgelerde daha fazla detaylı ve hassas bir yağ azaltma sağlamaya yardımcı olabilir. Özellikle gıdı, inatçı alt karın, kol gibi bölgesel yağlanma problemi olan hastalar için ağrısız, acısız kalıcı çözümler sunması açısından avantajlıdır. Sonuç olarak, soğuk lipoliz ve enzimatik lipoliz birlikteliği, şekillenme amacı güden bireyler için güvenilir, etkili ve özelleştirilebilir bir estetik çözüm sunmaktadır" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın