Yeni Günaydın
Geri

ÖZEL: 'Oğlumu Çok Özledim, Eşyalarına Bakıp Ağlıyorum!'

Nihat Doğan sessizliğini Yeni Günaydın'a bozdu
ÖZEL: 'Oğlumu Çok Özledim, Eşyalarına Bakıp Ağlıyorum!'
Haberler / Magazin
22 Ağustos 2023 Salı 08:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şarkıcı Nihat Doğan, geçtiğimiz yıl İranlı bir hayranı olan Arezoo Gharlar ile ani bir kararla nikah masasına oturmuştu.

Kısa süre sonra oğlu Badıkan'ı kucağına alan Doğan, ilk kez baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Ancak Doğan'ın mutluluğuna nazar değdi. Nihat Doğan'ın "Aman Güzel Yavaş Yürü" türküsünde bikinili mankenlerin rol almasından rahatsız olan Arezoo Gharlar, 7 aylık bebeğini de alıp İran'daki ailesinin yanına döndü.

OĞLUM İÇİN  SESSİZ KALMAYI TERCİH EDİYORUM

Sessizliğini ilk defa Yenigünaydın'a bozan Nihat Doğan şunları söyledi: "Eşim ile ayrıldık, oğlumuzu da alıp İran'a döndü. Klip öncesine kadar hiç bir sorunumuz yoktu. Klipteki mankenlerden kıskandı, defalarca anlattım... Ben sanatçıyım biz şov dünyasının içindeyiz, ama anlatamadım. Avukatına boşanma davası için talimat vermiş, boşanma davası açılıyor ama ben fevri hareket etmek istemiyorun. Şu an için kendimi dinlemeyi, beklemeyi ve sessiz kalmayı tercih ediyorum. Çünkü arada canımdan çok sevdiğim oğlum var. Oğlumu çok özledim her gece oğlumu rüyamda görüyorum eşyalarına dokunuyorum fotoğraflarına bakıp ağlıyorum. Şu an için benim için tek önemli olan oğlum Badıkan."

YENİ GÜNAYDIN ÖZEL 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın