Yeni Günaydın
Geri

ÖZEL: Müjdat Gezen: '11 Sahte Müjdat Gezen Var!'

Usta sanatçı Müjdat Gezen, geçtiğimiz günlerde ekonomik kriz nedeniyle İstanbul Bahariye’deki tiyatrosunu satılığa çıkardığını açıklamıştı.
ÖZEL: Müjdat Gezen: '11 Sahte Müjdat Gezen Var!'
Haberler / Magazin
21 Haziran 2023 Çarşamba 08:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Müjdat Gezen, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Geçen yıl jübilemi yaptım ve tiyatro binası bir yıldır boş duruyor. Geliri yok gideri çok o yüzden satılığa çıkarmıştım. Bildiğiniz gibi Müjdat Gezen Sanat Merkezi. 33. yılını kutladı. 750 öğrencimiz var bugün son dersimizi de verdik, tatile girdik. Yeni dönemde tekrar öğrencilerimle birlikte olacağım. Bende ailemle birlikte Demirciköy'deki yazlık evimde tatilimi yapacağım. Orada huzur buluyoruz yıllardır başka yerde tatil yapmayız" dedi.

Bugüne kadar hiç bir sosyal medya platformunda hesabı olmadığını defalarca dile getiren Gezen, şu açıklamayı yaptı: "Sosyal medyada bugüne kadar hiç olmadım. Bundan sonra da olmayı düşünmüyorum. Sadece twitter da adıma açılan 11 sahte hesap var. 1 tanesini mahkeme kararı ile durdurmuştum. Ama önüne geçemiyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın