Yeni Günaydın
Geri

ÖZEL: Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan Ayrıldı!

Erbil, "Hani Onurluydu Yüzüğü İstedim Vermedi" dedi.
ÖZEL: Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan Ayrıldı!
Haberler / Magazin
31 Ekim 2023 Salı 10:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren Mehmet Ali Erbil, son olarak 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'a evlilik teklifinde bulunmuştu. Nikah masasına oturması beklenen çiftten şoke eden bir haber geldi.

Gülseren Ceylan, ünlü şovmen ile ayrıldıklarını açıkladı. Ayrılığı doğrulayan Erbil YENİGÜNAYDIN'a yaptığı açıklamada şunları söyledi: Erbil, "Nişantaşı'nda sanat danışmanı Arzu hanım ve abisiyle buluştum. Sağolsunlar beni sevgili olarak yazdılar. Arzu hanım evli bir kadındır ve benim sanat danışmanımdır ve kendisinin sanat galerisi var... Gülseren ile ayrıldığım doğru. Zaten son zamanlarda istekleri bitmiyordu. Ev, araba, pırlantalar istiyordu. Zaten kredi kartım ondaydı ama yine de para hırsı ağır bastı. Giderken 180 bin lira değerinde tek taş yüzüğü de aldı. Kendisi sürekli "Ben onurlu bir kadınım kimseden birşey almam" demesine rağmen giderken yüzüğü istedim vermedi. Herşeyini toplayıp gitti. Barışmam söz konusu değil" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın