Yeni Günaydın
Geri

ÖZEL: İstanbul'un Göbeğinde Eve Kaya Düştü!

Belediye ölü taklidi yapıyor...
ÖZEL: İstanbul'un Göbeğinde Eve Kaya Düştü!
Haberler / Gündem
4 Ekim 2023 Çarşamba 15:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2 Ekim tarihinde saat 11:30 civarinda bir tona yakın kaya parçası,İstanbul Beşiktaş ilçesinde, Kuruçeşme Mahallesi Gülçimen Sokak'ta, 17 numaralı evin yatak odasına düştü.

Üst katlardaki dairelerin bazı odaları da dahil, ev kullanılmaz halde ve Beşiktaş Belediyesi'ne haber verilmesine rağmen, halen kaya parçası evin odasında duruyor.

Burası deprem bölgesi değil, yokluk bölgesi değil.

Halen bu konut için evin üstüne başka kayaların düşmesi, toprak kaymasının binanın tamamını yerle bir etmesi tehlikesi mevcut.

Bina sakinleri Belediyeye haber vermelerine rağne, 48 saattir hiç kimsenin konuyla ilgili en ufak bir önlem almadıklarını ve kendilerine yardımcı olmak için harekete geçmediklerini söylüyorlar ve şunları dile getiriyorlar:



'Televizyonda haberlerde bahçemize kaya düşmüş diye haber yapmışlardı , bu koskoca kaya bizim evi yikti! Ve hala evin içersinde duruyor. Belediye hiç birsey yapmiyor acilen yardim ve destek bekliyoruz. Bu durum belediye ye defalarca ikaz edilmesine rağmen toprak kayabilir ve kayalarin düşebilicegine dair, belediye hiç bir şekilde yardim etmiyor. Evsiz kaldik ve çok acilen yardim ve destek bekliyoruz'

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın