Yeni Günaydın
Geri

ÖZEL HABER! Ebru Gündeş 18 İşi Neden İptal Etti?

Gündeş’ten Şok Karar!
ÖZEL HABER! Ebru Gündeş 18 İşi Neden İptal Etti?
Haberler / Magazin
29 Haziran 2022 Çarşamba 09:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YENİ GÜNAYDIN ÖZEL Geçen yıl Reza Zarrab ile 11 yıllık evliliğini bitiren Ebru Gündeş’in yeni sevgilisi  Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw’ın  kendisiyle birlikte fotoğrafları medyaya düşünce bu fotoğrafları Ebru Gündeş'in kendisinin özellikle basına servis ettiği iddia edilmişti.

Şu  sıralar Dubai'de olan Gündeş cephesinden şimdi ikinci bomba.

Her sene yaz kış periyodik olarak Günay Restoranda sahne alan Ebru Gündeş, bu sene bir anda 18 tane konserini iptal etmiş. ''Yoruldum artık yoğun çalışmayacağım'' diyen Ebru Gündeş, sadece daha önceden söz verilmiş işlerine gitme kararı almış.

Gündeş'e yakın çevrelerin iddialarına göre şarkıcının ''Yoruldum artık'' demesi  bahaneymiş. Yeni sevgilisi Rassan Khoshnaw, ''Senin hiçbir şeye ihtiyacın yok. Ben varım.'' deyince Ebru Gündeş'te tüm işleri elinin tersiyle itivermiş.

Bir ikinci iddia ise Günay Restoranın Ebru Gündeş'e iki konser ücreti borcu varmış. Şarkıcı ''Bana borcunuzu ödemezseniz kesinlikle konserleri iptal ederim’’ demiş.  Günay Restoran şarkıcıya ödeme yapamayınca Gündeş'te Günay Restoranın işlerini iptal etmiş.

Bu arada olan Günay Restoranın personeline olmuş. ''Biz en çok bahşişi Ebru Gündeş'te kazanıyorduk, şimdi ne yapacağız'' diye kara kara düşünmeye başlamışlar.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın