Yeni Günaydın
Geri

ÖZEL: CHP'deki Para Skandalı Hakkında İhtimaller!

Acaba o nakit paranın kaynağı bu olabilir mi?
ÖZEL: CHP'deki Para Skandalı Hakkında İhtimaller!
Haberler / Gündem
12 Mart 2024 Salı 13:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bazı sosyal medya hesaplarında CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen görüntülerle ilgili resen soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Paranın kaynağı ve sebebi konusunda çeşitli rivayetler var.

Haber merkezimize bir süre önce ulaşan dedikodular arasında, ilçe bazında bile aday adaylarından adaylık için 20 Milyon TL'ye varan rakamlar istendiği, bunların bazıları tarafından ödenerek, aday adayı bile değilken birden aday yapıldığı vardı.

Sadece bir il veya bir ilçeyle kısıtlı kalmadığı söylenen bu olayda, Parti yönetiminden kişilerin, aday adaylarıyla görüşerek bu teklifi ilettiği, red cevabı veren aday adaylarının baştan elendiği söyleniyordu.

NOT: İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu görüntülerin bir bina satınalma işlemi ile ilgili olduğunu açıkladı. Ancak bu miktardaki nakit paraların herhangi bir satınalma işlemi sırasında nakit olarak değil, banka yoluyla resmi kanallardan ödeme yapılması gerekliliğini ve zorunluluğunu gözardı etti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Vatansever
 12 Mart 2024 Salı 15:27
Helal yazan kimse

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın