Yeni Günaydın
Geri

Neymar'dan İkiz Kardeşlere Ahlaksız Teklif!

Neymar, ikiz voleybolcular ve aynı zamanda Onlyfans modeli olan Key-Keyt Alves kardeşlere ahlaksız teklifte bulundu.
Neymar'dan İkiz Kardeşlere Ahlaksız Teklif!
Haberler / Spor
25 Şubat 2023 Cumartesi 13:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fransa'da PSG forması giyen Brezilyalı futbolcu Neymar, ikiz voleybolcular ve aynı zamanda Onlyfans modeli olan Key-Keyt Alves kardeşlere ahlaksız teklifte bulundu. İkiz kardeşler o mesajları ifşa etti.

Brezilyalı futbolcu Neymar Jr, Instagram'da Key Alves de dahil olmak üzere tanınmış Voleybol ikizlerine yaklaşmakla suçlanıyor.

Aynı zamanda OnlyFans modeli olan Key Alves, Neymar'ın kendisi ve ikiz kardeşi olan Keyt Alves'e yazdığını iddia etti.

Neymar'ın kendisine Instagram'dan mesaj attığını iddia eden Key Alves, 31 yaşındaki futbolcunun önce ablasına yaklaştığını ardından kendisine yaklaştığını belirtti. (Neymar'ın o teklifi için ilerleyin)

Key Alves'e göre iki kız kardeşe aynı anda yaklaşmak, Neymar'ın en büyük hatasıydı.  

Ancak buna rağmen Key Alves, Brezilyalı futbolcunun kendi 'özel hat-trick'i için iki ikizlerle birlikte olmak istediğini iddia ediyor.

Key ayrıca ablasıyla her zaman her şeyi paylaştıklarını ve Neymar'ın kendisi hakkında konuşmadıklarını düşündüğünü ve bu nedenle ikisine de aynı anda yaklaşmaya çalıştığını söyledi. (Neymar'ın o teklifi için ilerleyin)

"Ablamla ben her şeyi konuşuyoruz gerçekten bahsetmeyeceğimi mi sandı? Paris'te.Sence de öyle değil mi?Geziyorum, değil mi?" dedi Key Alves.

Key, Neymar'ın tüm arkadaşlarını tanıdığını ancak 31 yaşındaki Brezilyalı yıldızla yoğun programı nedeniyle henüz tanışmadığını açıkladı.

Voleyboldan kazandığı paranın 50 katını Onlyfans'tan kazanan Alves, çıplaklık içeren fotoğraflar paylaşmamasına rağmen büyük bir kitleye sahip. (Neymar'ın o teklifi için ilerleyin)

Key, kazandığı parayla ilgili olarak; "Dijital platformlardan, voleyboldan kazandığımdan 50 kat daha fazla kazanıyorum. Çünkü aylık 16 Euro'luk sabit bir fiyat var." diye konuştu.

Sosyal medyada ikiz kardeşiyle birlikte büyük bir kitleye ulaşan Alves, Neymar'ın da ilgisini çekti.

Yıldız oyuncu bir süre ikiz kardeşlerden diğeriyle Instagram'da özel mesaj üzerinden sohbet etti.

AHLAKSIZ TEKLİF

Key, Brezilyalı yıldız hakkında itirafta bulundu; "İkiz kardeşim bir ilişki yaşamadan önce onunla sohbet ediyordu. Sonra bana da mesaj gönderdi ve 'Kim bilir, belki ikinizle de birlikte olurum' dedi."


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın