Yeni Günaydın
Geri

Netanyahu'dan Yahya Sinvar Açıklaması!

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, 'Hamas lideri Yahya Sinvar'ın öldüğünü' söyledi ve "Bu, savaşta önemli bir an" ifadelerini kullandı.
Netanyahu'dan Yahya Sinvar Açıklaması!
Haberler / Dünya
17 Ekim 2024 Perşembe 21:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, "Hamas lideri Yahya Sinvar'ın ölümünün Orta Doğu'da barış şansı sunduğunu" söyledi ancak "Gazze'deki savaşın bitmediğini" kaydetti.

Netanyahu video konuşmasında "Bugün hesabı kapattık. Bugün kötülüğe bir darbe vuruldu ancak görevimiz henüz tamamlanmadı” ifadelerini kullandı.

Rehine ailelerine seslenen Netanyahu, şöyle devam etti: “Bu, savaşta önemli bir an. Tüm sevdikleriniz, sevdiklerimiz evlerine dönene kadar tam gücümüzle devam edeceğiz."

Ne olmuştu?

Hamas lideri Yahya Sinvar'ın, İsrail'in dün gece Gazze'de düzenlediği saldırıda hayatını kaybettiği öne sürülmüştü.

Reuters haber ajansının konuştuğu Hamas kaynakları, Gazze'den gelen işaretlerin Sinvar'ın öldüğünü gösterdiğini söylemişti.

Daha sonra açıklama yapan İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Gazze’ye düzenlenen saldırıda Yahya Sinvar’ın hayatını kaybettiği söyledi. Katz, "Yahya Sinvar, bugün İsrail askerleri tarafından öldürüldü" açıklamasını yaptı..

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın