Yeni Günaydın
Geri

Nadal Wimbledon'dan Çekildi!

Rafael Nadal, karın bölgesindeki 7mm'lik kas yırtığı nedeniyle çekildiğini duyurdu.
Nadal Wimbledon'dan Çekildi!
Haberler / Spor
7 Temmuz 2022 Perşembe 22:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sezonun üçüncü grand slami olan Wimbledon’da Taylor Fritz’i yenerek yarı finale yükselen Rafael Nadal, 4 saat 20 dakika süren maçta yaşadığı sakatlık nedeniyle turnuvadan çekildi.

Fritz maçının ikinci setinin ortasında sağlık molası alan Nadal, maçı izleyen babasının yanına gelerek “Kortta yığılmamak için istersen devam etme” şeklindeki uyarısına rağmen oyuna dönmüş ve korttan zaferle ayrılmıştı.

İspanyol basınında karın kasında 7 mm’lik bir yırtılma olduğu belirtilen Nadal, bir basın toplantısında düzenleyerek, “Çekilmek zorundayım. Dün sizlerin de görmüş olduğu gibi acı çekiyordum. Kasığımda bir yırtık varken devam etmemin bir anlamı yok. Eğer devam edersem, sakatlığım her geçen gün daha da kötüleşecek” ifadelerini kullandı.

Rafael Nadal’ın Wimbledon’dan çekilmesiyle birlikte erkekler finaline yükselen ilk raket Avustralyalı Nick Kyrgios oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın