Yeni Günaydın
Geri

Naci Görür Siyasete mi Giriyor?

"Siyaset üstü kalmak istiyorum"
Naci Görür Siyasete mi Giriyor?
Haberler / Gündem
21 Aralık 2023 Perşembe 15:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti’nin İstanbul adayı olacağı yönündeki iddiaya ilişkin konuşan deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, ‘siyaset üstü’ kalmak istediğini belirtti. Görür, “Eğer siyasete girersem benim söylediklerimi belli insanlar dikkate alacak ama siyaset dışında kalırsam herkese sesimi duyurabilirim” dedi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün İYİ Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Bakanı adayı olup Ekrem İmamoğlu’nun karşısına rakip olarak çıkacağı iddiası gündeme geldi. 

Prof. Dr. Naci Görür, bu iddiayla ilgili açıklamalarda bulundu. Görür, iddiayı yalanladı. TGRT Haber’in internet sitesine konuşan Görür, siyasete girme gibi bir düşüncesi olmadığını söyleyip şu ifadeleri kullandı:

“Deprem siyaset üstü bir şey. Ben de siyaset üstü kalmak istiyorum. Beni yakıştıranlar olmuş ama kesinlikle böyle bir şey düşünmüyorum. Eğer siyasete girersem benim söylediklerimi belli insanlar dikkate alacak ama siyaset dışında kalırsam herkese sesimi duyurabilirim. Biz göçük altındakileri İYİ Parti'li CHP'li AK Partili diye kurtarmıyoruz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın