Yeni Günaydın
Geri

Mustafa Keser Aylar Sonra Konuştu!

'O bir kaza kurşunuydu.'
Mustafa Keser Aylar Sonra Konuştu!
Haberler / Magazin
14 Haziran 2022 Salı 13:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bodrum’da sevenleriyle buluşan usta sanatçı Mustafa Keser, geçtiğimiz yılın eylül ayında sadece iki bölüm yayınlanan "Benzemez Kimse Bize" isimli programı sunduğu Bülent Ersoy ile ilgili konuştu.

Mustafa Keser, Bülent Ersoy'la birlikte sunduğu 'Benzemez Kimse Bize' adlı müzik programının iki bölüm sonra yayından kaldırılmasının ardından YouTube kanalından bir video yayınlamıştı.

Programın sanatçının kaprisleri nedeniyle bittiğini iddia eden Keser, "Bana, ‘Keserrr’ diye bağırıyor, babanın uşağı mı var? Seni Diva değil, divan yaparlar" demişti.

Tüm bu yaşananlardan aylar sonra Bodrum'da sahne alan Mustafa Keser, öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bülent Ersoy’la yaşadığı polemikle ilgili şöyle konuştu;"Bülent Ersoy'la küs değilim. Ama tekrar böyle bir formatta teklif gelse kabul etmem. O da bir kaza kurşunuydu, geldi geçti.''

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın