Yeni Günaydın
Geri

Murat Kurum'a Üsküdar'da Yoğun İlgi!

Kurum'a halktan yoğun ilgi ve destek olduğu görüldü.
Murat Kurum'a Üsküdar'da Yoğun İlgi!
Haberler / Gündem
8 Ocak 2024 Pazartesi 17:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum seçim çalışmalarına başladı. Dün Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile buluşan Kurum, bugün ise sabah namazını Eyüp Sultan'da kıldı ve öğleden sonra ise Üsküdar'da esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Kurum'a halktan yoğun ilgi ve destek olduğu görüldü.

AK PARTİ'NİN İSTANBUL ADAYI KURUM ADAYLIĞININ İLAN EDİLMESİ SONRASINDA ÇALIŞMALAR İÇİN KOLLARI SIVADI

Dün adaylığının ilan edilmesinin ardından seçim çalışması için kolları sıvayan Murat Kurum ilk olarak dün akşam Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya geldi.

Bugün ise güne Eyüpsultan Camii’nde kıldığı sabah namazıyla başlayan Murat Kurum sonrasında vatandaşlara sıcak çorba ikram etti ve “Bizi hep sokakta göreceksiniz, ulaşım çilesini bitirirken göreceksiniz.” dedi.

ÜSKÜDAR'DA BALIKÇILARI ZİYARET ETTİ

Eyüpsultan’dan sonra Fatih Camii’ne giderek Fatih Sultan Mehmet Han’ın türbesini ziyaret eden Kurum bugünkü programının devamında Üsküdar’a geçerek vatandaşlarla buluştu.

Burada esnafı ziyaret eden Kurum balıkçı esnafıyla selamlaştı, esnafın sorunlarını dinledi.

Seçim kampanyasının ilk gününde Murat Kurum’u hem basın mensupları hem de vatandaşlar yakından takip etti. Esnaf ziyareti esnasında Kurum’la sık sık  vatandaşlar da fotoğraf çekildi, seçim sürecinde desteklerini iletti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın