Yeni Günaydın
Geri

Muhalefete LGBT Çağrısı!

Erdoğan: 'Milletimizi sapık akımlardan beraberce koruyalım.'
Muhalefete LGBT Çağrısı!
Haberler / Gündem
23 Ekim 2022 Pazar 00:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya'da Sivil Toplum Kuruluşları ve Sektör Temsilcileri Buluşması'nda yaptığı konuşmasında, muhalefet partilerine LGBT'ye karşı ortak hareket etme çağrısında bulundu. 

Erdoğan, muhalefet partilerine, "Milli iradenin temsilcileri sıfatıyla milletimizi sapkın ve sapık akımların saldırılarından beraberce koruyalım" ifadeleriyle seslenerek LGBT'ye karşı durulması gerektiği çağrısında bulundu. Erdoğan, "Böylece farklı siyasi partiler olarak 2023 seçimleri öncesinde tarihi uzlaşmaya hep beraber imza atalım. Daha önceki tüm çağrılarımız gibi bunda da samimiyiz” dedi.

"Güçlü aile güçlü millet demektir" diyen Erdoğan, ailenin zayıf olduğu taktirde milletinde millet zayıf olacağını söyleyen Erdoğan, "Şuanda Türkiye genelinde görüyorsunuz LGBT diyorlar. Güçlü bir ailede LGBT diye bir şey olabilir mi? Olamaz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın