Yeni Günaydın
Geri

Motorine Zam Geliyor!

Bu gece yarısından sonra motorine 80 kuruş daha zam yapılacağı belirtildi.
Motorine Zam Geliyor!
Haberler / Ekonomi
16 Haziran 2022 Perşembe 09:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Akaryakıta yapılan zamlar bitmek bilmiyor. Brent petrolün fiyatının sürekli düşmesi dünyanın bir çok ülkesinde benzin ve motorin fiyatlarında indirime neden oldu. 

Türkiye'de ise indirim bekleyen araç sahipleri peş peşe yapılan zamlar nedeniyle kara kara düşünüyor. Bugün 1 lira 27 kuruş zamlanan motorine bu gece yarısından sonra 80 kuruş daha zam yapılacağı belirtildi.

Sektör temsilcileri son dakika açıklaması gelmemesi halinde zammın bu gece yarısını saat 24.01'den itibaren uygulanacağını duyurdular.

İstanbul'da 27.88 liradan satılan motorin 1.27 kuruş zamlanınca fiyatı 29 TL sınırını aştı. İstanbul'da motorin 29.18 liraya, Ankara'da 29.28 liraya,  İzmir'de ise 29.29 liraya yükseldi.

80 kuruşluk zam yapılması halinde motorin 30 TL bandını aşacak. İstanbul'da motorin 29.98 liraya, Ankara'da 30.08 liraya,  İzmir'de ise 30.09 liraya yükselecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın