Yeni Günaydın
Geri

Mimarlar Odası'nı 'Balkan Turu'yla Dolandırdılar!

Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı Kabel, oda olarak İzmir merkezli bir tur şirketiyle anlaşarak organize ettikleri Balkanlar turuna gitmek isteyen 61 kişinin dolandırıldığını açıkladı.
Mimarlar Odası'nı 'Balkan Turu'yla Dolandırdılar!
Haberler / Gündem
30 Ağustos 2023 Çarşamba 03:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mimarlar Odası Denizli Şubesi üyesi mimarlar, Balkan turu organize ederken dolandırıldı.

Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı Özlem Durdu Kabel, tura katılmak isteyen 61 kişinin, 480'en euro dolandırıldığını duyurdu.

Kabel, 17-24 Eylül tarihleri arasında Makedonya, Kosova, Arnavutluk, Karadağ, Bosna Hersek ve Sırbistan’ı kapsayacak şekilde 8 gün olmak üzere Balkanlar Turu düzenleyip tur için İzmir merkezli bir tur şirketinin sahibi E.Y. ile anlaştığını ifade etti.

Oda üyesi mimarlar ve ailelerinden oluşan 61 kişinin, Balkanlar turu için nisan ayında tur şirketine kişi başı 480 euro yatırdığını söyleyen Kabel, geçtiğimiz günlerde şirket sahibi E.Y'ye telefonla ve adresinde ulaşamadıklarını belirtti.

Kabel, dolandırıldıklarını, ulaşamadıkları tur şirketi hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

Oda olarak tur şirketini araştırdıklarını, daha önce gidenlerden de referans alarak anlaşmaya vardıklarını anlatan Kabel şunları söyledi: "Şirketin bütün belgeleri tamamdı. Bu firmayı da uygun gördük ve üye arkadaşlarımıza bilgi verdik. Bazı üyelerimiz kredi kartıyla bazıları ise direkt havale yaptı. Kredi kartıyla ödeme yapan 40 kişi ödediklerini alabilecekler ancak havale yapan arkadaşlarımız için halen çalışıyoruz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın