Yeni Günaydın
Geri

Milletvekili Skandalı: Çakarlı Araçla Şov ve Silinen Video!

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, çakarlı araçlarla çocukları gezdirdiğini iddia ederek skandal bir savunma yaptı.
Milletvekili Skandalı: Çakarlı Araçla Şov ve Silinen Video!
Haberler / Gündem
19 Ağustos 2024 Pazartesi 15:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, çakarlı lüks araçla çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı, ancak tepki gelince silmek zorunda kaldı. Yaptığı paylaşım hakkında cevap hakkını kullanan Gürban, çakarlı araçlarla çocukları gezdirdiğini iddia ederek skandal bir savunma yaptı.

İyi Parti Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban'ın çakarlı lüks araçla çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşması büyük tepki çekti. Çok geçmeden gelen eleştiriler üzerine paylaşımını silmek zorunda kalan Gürban, paylaşımıyla ilgili yaptığı savunmayla da baltayı taşa vurdu.

"KUDURUN O ZAMAN"

Çakarlı araçla çocukları gezdirdiğini öne süren Gürban, "Çakarlı araçla terörist taşınsa sorun yok. Çakarlı araçla başka parti çocukları gezse sorun yok. Çakarlı araçla uyuşturucu partisi yapılsa sorun yok. Ancak çakarlı araçla gariban Anadolu çocukları gezerse sorun var. Kudurun o zaman" ifadelerine yer verdi.

"ÇATLAYIN, PATLAYIN BURJUVALAR"

Açıklamasının devamında "Daha çok kuduracaksınız, bu memleket gariban Anadolu çocuklarının" diyen Gürban, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu garibanların çocukları ben var oldukça; eğlenceye de gidecek, en güzel yemekleri de yiyecek, en güzel elbiseleri de giyecek, sinemaya da gidecek, en güzel okullara da gidecek. Çatlayın patlayın sizi burjuvalar sizi!"


 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın