Yeni Günaydın
Geri

Mihrimah, Bebeğini Depremzede Çocuklara Gönderdi!

"Komşumuzun benim için ördüğü bebeğimi hediye ediyorum. Güzel günler gelecek. Sakın üzülme"
Mihrimah, Bebeğini Depremzede Çocuklara Gönderdi!
Haberler / Yaşam
10 Şubat 2023 Cuma 10:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Avcılar'da 4 yaşındaki Mihrimah Yüsra Arlı çok sevdiği 'Pamuk' ismini verdiği örgü bebeği, depremzede çocuklara gönderdi. Annesine duygularını içeren mektup yazmasını da isteyen Mirnibah, "Komşumuzun benim için ördüğü bebeğimi hediye ediyorum. Güzel günler gelecek. Sakın üzülme" dedi.

Ambarlı Mahallesi'nde oturan Merve Karaca Arlı'nın iki küçük kızından Mihrimah Yüsra Arlı, ekrandaki afet ile ilgili haberlerden etkilenince annesine oyuncağını göndermek istediğini söyledi. İki küçük çocuğuna bakabilmek için çalışmayan öğretmen anne Merve Karaca Arlı ile babası Murat Arlı minik kızlarının bu hareketinden etkilendi. Annesine duygularını içeren mektup yazmasını isteyen minik kız, “Komşumuzun benim için ördüğü bebeğimi hediye ediyorum. Güzel günler gelecek. Sakın üzülme" derken, elele tutuşan iki çocuğun resmini çizdi. Mihrimah Yüsna Arlı, depremde evleri yıkılanlara çok üzüldüğünü onlar için dua ettiğini, oyuncağının ulaştığı çocukla bir gün görüşmeyi umduğunu ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın